Nu Kan Du Arkivere Dine Gamle Instagram Fotos

0
3331

Instagram nu lader du arkivere gamle billeder, skjule dem fra offentlig visning. Du tidligere har haft til at enten beholde din gamle, og potentielt pinlige, billeder online, så hele verden kan se det

Hvordan Til At Fjerne Pinlige Billeder Af Dig Selv Fra Sociale Netværk

Hvordan Til At Fjerne Pinlige Billeder Af Dig Selv Fra Sociale Netværk
Havde en sjov, fordrukken aften med venner og tog et par beklageligt, fotos? Ikke så meget af et problem, hvis ingen andre ser det.
Læs Mere

eller for at slette dem helt. Nu, du har en tredje mulighed, og det er nok den mest fornuftige.

Den Instagram userbase vrider unge. Og yngre mennesker, der er vokset op online, og er glade for at indspille deres enhver bevægelse på internettet. Med det i tankerne, er tanken om at slette noget, som nok fylder den gennemsnitlige Instagram bruger med rædsel. Cue Instagram arkiv.

De Forsvinder Fra Den Offentlige Mening,

Mulighed for at arkivere fotos er begyndt at dukke op under “…” i menuen. Du skal blot vælge at arkivere et foto, og det vil forsvinde fra offentlig visning. Men i modsætning til slettede billeder, vil det leve i en privat mappe, som kun du kan se, er præget af “Tilbage-Ur” – ikonet.

Du kan stadig slette billeder, men det er helt klart Instagram måde forsigtigt at overtale dig til ikke at gøre det. Således, det er den første valgmulighed. Du kan se dine egne arkiverede fotos, og bringe dem tilbage til din offentlige profil, når du vælger. Som gør det til en no-brainer.

Når bedt om at kommentere på den nye arkivering mulighed, Instagram fortalte TechCrunch, “Vi er altid at afprøve nye måder til at forbedre Instagram oplevelse.” Men dette er tydeligvis en meget offentlig test af en ny funktion, og chancerne er, Instagram vil rulle det ud til alle i nær fremtid.

Arkivering Tilbyder En Anden Mulighed

Dette kan synes som en lille ændring i den store arrangement med ting. Men at skjule indholdet fra den offentlige mening, er vigtigt i en tid, hvor hele vores liv er registreret online

Den Paranoide Konspirations-Teoretiker ‘ s Guide Til Online Privatliv & Sikkerhed

Den Paranoide Konspirations-Teoretiker ‘ s Guide Til Online Privatliv & Sikkerhed
Kan du forblive anonym online? Med ikke alt for meget, og brugen af nem at bruge web-baseret kryptering, sikkerhed og beskyttelse af personlige værktøjer, vi tror, du kan. Lad os vise dig hvordan.
Læs Mere

. Der er en endelighed at slette billeder, at de fleste mennesker vil afvise, men arkivering tilbyder en anden, bedre valg.

Har du en aktiv Instagram-konto? Hvor længe har du været udstationering til det? Har du kigget tilbage på gamle billeder? Har du nogensinde slettet nogen ud af en forlegenhed? Tror du, at du begynder at arkivere gamle fotos i stedet? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!