Hvordan til at konfigurere Android-Wear til iPhone

0
128

Android Bære for iPhone kom ud til iOS, og som gør det muligt at tilslutte en Android Bære smartwatch med en iPhone.

Her er de trin for at tilslutte din Android Bære ur med en iPhone, iPad eller iPod Touch.

Før du bruger penge på en Android Bære Ure, som de officielt understøttede Huawei Se, Asus ZenWatch 2, og LG Se Urbane eller en ældre understøttes ikke se, forstå nogle ting.

Android-Wear til iPhone tilbyder ikke gøre alt på, at Apple Ur kan gøre, det kan heller ikke gøre så meget, som det gør med en Android-telefon. Du vil få besked fra iOS på det ur, Google kort, Google Pasform, støtte, se ansigter, og interagere med Gmail og Google Kalender. Jeg har testet det med en Samsung Gear Live, men det er ikke officielt understøttet, så det er endnu mindre.

iphone notification on android wear

Noget, der viser sig som en meddelelse i meddelelsesområdet center på iOS 8.2 eller senere vil vise sig som en meddelelse kort på vagt, selv om der ikke understøttes ure som mine. Ikke særlig mange apps integrere Android Bære interaktivitet i deres iOS-apps. Når en bruger får et opkald, kan de kun se, at der er et opkald, og opkalds-ID info. Den person, der ikke kan afvise eller besvare det på uret som den person, de kan med en Android-Wear se parret med en Android-Telefon eller en Apple-Ur forbundet til en iPhone.

Start med en Frisk Android Bære Ur

De fleste mennesker, der ejer en Android-Slid Smartwatch sandsynligt, parret med en Android-smartphone. For at parre med en iPhone brugeren har behov for at nulstille Android Bære Smartwatch.

factory reset android wear

 • Hold side-knappen på Android Bære uret, indtil den menu, der dukker op.
 • Rul ned, indtil du kan se Indstillingerne , og tryk på det.
 • Rul ned igen, indtil du kan se nulstilling til Fabriksindstillinger , og tryk på det.
 • Tryk på den grønne cirkel med en markering i det og vent, til se at slette, og genstart.

Dette vil genoprette se til den tilstand, den kom i og klar til at parre med en iPhone. Det kan tage et par minutter til at genoprette.

Oprettet Android-Wear til iPhone

Nu er det tid til at par Android Bære ur med iPhone. Uret støvler op til en velkomst skærm efter at gøre en factory reset.

 • Skub til venstre og vælg engelsk (Usa).
 • Installere Android Slid på iPhone fra App Store (Gratis).
 • Start app ‘ en og tryk på pilen for at starte.
 • Tryk på Accepter for at lade Google Passe brug, og opbevar sensor data, eller tryk på NEJ TAK , hvis du ikke ønsker at lade det.
 • Vælg navnet på Android Bære Ur. Hvis det ikke dukker op, sørg for, at iPhone er, at Bluetooth er aktiveret.
 • Kig på uret, og indtast koden på watch tv i app på iPhone (se billedet nedenfor), og tryk på Binding.
 • Lad den app opdatere ur, som tager cirka et minut eller mere, hvis det er nødvendigt.

bluetooth pairing request between iphone and android wear

At sætte Tingene Op, Første Gang i Android-Wear til iPhone

Efter ovenstående trin, se tager brugeren gennem nogle trin tutorial der viser hvordan man bruger Android Bære. Følg vejledningen på skærmen for at lære om at stryge til at bruge de forskellige dele af Android Bære ur operativsystem, og hvordan til at dæmpe skærmen ved at holde en håndflade over skærmen. Brugeren kan også springe, hvis hun allerede ved, hvordan man bruger Android Bære.

android wear running on iphone

På Android Bære for iPhone-app, der er en kort introduktion. Spiller det ved hjælp af play-knappen i bunden af skærmen. Eller springe den hjælp Skip – knappen øverst til højre (se ovenfor).

Vælg for at fortsætte, og vælg din Google-e-mail-adresse. Dette fungerer bedst, hvis telefonen allerede er konfigureret til at bruge Gmail.

En boks popper op, som beder om tilladelse til at bruge og opbevare data vedrørende placeringen for trafik og sådan. Det opfordrer også til at “Bruge dine synkroniserede kalender, Gmail, Chrome og Googles data for påmindelser og forslag.” Vælg enten NEJ TAK eller JA, jeg ER I på disse skærme. Jeg anbefaler det sidste, da Android Bære ur vil ikke gøre meget uden disse tilladelser er aktiveret.

confirmation box in android wear

Følg de resterende trin på skærmen for at lade app ‘ en adgang til de forskellige funktioner på iPhone, herunder placering af data, meddelelser, kalender, e-mail, og meget mere. Efter disse trin app ‘ en ender på main Android Slid-skærmen (se screenshot nedenfor).

Nederst på hovedskærmen i Android Bære, at der er en mulighed for at tænde svarer til, at Gmail på uret. Vælg enten e-MAIL KORT INDSTILLINGER for mere detaljeret kontrol af denne funktion, eller tryk på FIK DET bare at bruge standardindstillingerne. Dette giver brugeren svar til Gmail via voice diktering på uret. Nu Android Bære bør arbejde med iPhone, så længe det kører iOS 8.2 eller senere.

– Tasten Indstillinger for at Ændre

Her et par Android Bære for iPhone-indstillinger, vil de fleste brugere vil ændre eller konfigurere højre væk.

IMG_0082

Ændring af indstillinger tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Android Bære hovedskærmen. Dette viser brugerens Gmail-adresse/konto. Under det er der et Google Nu – konto. Tryk på denne for at ændre visse indstillinger for Google Nu. Alle de elementer, få sat til som standard. Turn off, hvis du ikke ønsker at se meddelelser om disse emner på Android Bære ur.

Næste afsnit ændringer i ur indstillinger. Den Altid på skærmen fortæller ur altid vise et ur ansigt på uret. Det ser måske svagt i forhold til den valgte watch ansigt, men du kan stadig se det. For at spare på batteriet, kan du slå denne fra.

Det Tilt til at vågne indstilling viser på forsiden af se, når den person, der hælder deres håndled. Slå denne funktion fra, hvis du foretrækker at trykke på knappen på siden eller på skærmen for at vise uret ansigt.

IMG_0083

Andre indstillinger omfatter:

 • Kalender, Kort – vælge, hvilken app til at vise, kalender, kort, mellem Google kalender , hvis det er installeret eller Apple kalender. Vælg Ingen kalender til at slå det fra.
 • E-mail Kort – Slå denne til for at bruge det, der kaldes Rig Gmail-kort. Dette giver mulighed for at svare kort og få vist e-mail eller arkiverer en besked fra uret.
 • Blokerede app-meddelelser – Nogle mennesker ikke ønsker, at bestemte app-meddelelser til at dukke op på deres ur. Slå blokeringen af disse meddelelser til eller fra i dette afsnit. Eller tilføje apps, der ikke er opført til at blokere deres meddelelser på uret.
 • Voice Search – vælg en voice search langauge.
 • Beskyttet søgning – vælg Smart eller Strenge sikker søger at undgå at se voksent indhold i OK GOOGLE-søgninger.
 • Feedback – giver Google feedback om app ‘ en.
 • Hjælp – læs mere om app ‘ ens funktioner.
 • Om – vis vigtige oplysninger om programmet.

Første Indtryk

Du behøver ikke gå ud og købe en Android ur, hvis du allerede en iPhone ejer. Bør heller ikke en Android Bære ejer gå købe en iPhone bare for at bruge den med uret. Den første iteration af Android-Wear til iPhone, som byder på lidt mere end meddelelser og de mest grundlæggende former for dem, og kun få tilgængelige Android Bære ure fuldt ud at arbejde med iPhone. Som man kunne forvente. Ved hjælp af en Android telefon med en Android Bære ur eller et Apple-Ur med en iPhone giver brugeren den bedste smartwatch/smartphone oplevelse.

Så hvem skal bruge Android Bære for en iPhone?

 • En Android Bære ur ejer, der ønsker at udskifte deres Android-telefon med en iPhone, men ikke ønsker at opgive et smartwatch, og ikke har råd til et Apple Ur.
 • En iPhone ejer, der ikke har råd til at betale $350 til $400 eller ikke ønsker at betale så meget i det mindste for en Apple-Ur, og kun bekymrer sig om de grundlæggende meddelelser. Få fat i en billigere Android Bære ur som Samsung Gear Live eller Moto 360 vide, at de ikke omfatter nogle af de avancerede funktioner som avanceret se ansigter eller andre app-integrationer.
 • Folk der kan lide Android Bære en masse, men også foretrækker iPhone til en Android-telefon.

Det er svært at forestille sig, at mange mennesker montering af disse tre kategorier. Android Bære føles som en kortsigtet løsning, indtil en person har råd til at udskifte deres Android Bære ur med et Apple-Ur eller udskifte deres iPhone med en Android-telefon.