Være Slagmarken 1 Mester med 7 Tips & Hacks til at Slå Nogen

0
31

Battlefield 1, den seneste i agtet Battlefield-serien er nu ude, og det er en stor forandring fra sine forgængere. I stedet for den nærmeste fremtid kamp, og den indstilling, der er de store teatre i anden Verdenskrig, eller Den Store Krig. Fra vintage kanoner til era-passende fly og tanks, spillet har sparet noget for at bringe den grimme virkelighed, at krigen i fokus.

Men vi ved alle, hvad Battlefield virkelig handler om: fast-paced FPS multiplayer. Og mens nogle dele af formlen er ikke ændret for dette spil, der er nogle nye ting til spillet, der selv veteraner måske brug for at vide.

Hvis du planlægger at komme ind på de konkurrerende tilstande, der er et par ting, der kan hjælpe dig med at få den øvre hånd, selv hvis du aldrig har spillet et Battlefield spil før. Her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at dominere på banen i multiplayer!

Spille Kampagnen på Hårdt

Kampagner i de fleste multiplayer-centreret first-person shooters er generelt designet til at være tutorials til multiplayer selv. Det er en lav-tryk miljø, hvor du kan finpudse dine færdigheder og, i værste fald, nyde nogle teatralsk dialog. Battlefield 1 er ikke anderledes.

Først, vil jeg råde at spille kampagnen, fordi det er godt, på en måde, ingen CoD eller BF spil har været i år (sorry, Black Ops 3). Det består af korte kapitler, som fokuserer på enkeltpersoner og hvordan krigen påvirker dem. Hver vignet tutorializes nogle aspekter af gameplay (tank kamp, hundekamp, osv.), men hver af dem er også værd at spille for sin egen skyld.

Hvis du har tid og koteletter, kan jeg anbefale at spille kampagnen på Hårde problemer. Ikke blot vil dette få dig en præstation

5 Gaming Resultater, Der Er Tæt På Umuligt

5 Gaming Resultater, Der Er Tæt På Umuligt
Det er rigtigt, det er en udfordring fra mig til dig. Jeg vil vædde med at alle mine kugler, som ingen, der læser denne artikel har (nogenlunde) optjent af de resultater, du er ved at læse ind.
Læs Mere

men det vil være en bedre uddannelse for multiplayer. Fjender er sværere at dræbe, og dit forsvar ikke er robust. Det er ikke uoverkommeligt langt eller svært, og det er god praksis.

Må ikke Skyde Heste

En af perioden-rigtige ændringer til multiplayer er, at spillerne kan nu montere heste og oplade rundt på kortet med et sværd og en pistol i hånden. Brug af kavaleri enheder er situationsbestemt, men stadig du vil sandsynligvis støde dem at smide ammo og sundhed packs til deres hold, da de løb med.

Hvis du ser en spiller på hesteryg, der kommer din vej, tegne en perle på dem og ikke deres hest. I en nødvendig pause fra realisme, heste i Battlefield 1 kan tage store mængder af straffen, før de dør, så skyde på dem er spild. Skyde på deres ryttere i stedet.

Tag Dine Mål

Som du vil lære i kampagnen, tagging af dine mål, kan hjælpe en masse at holde styr på dine fjender på tværs af meget ujævnt terræn. Spillet kan være en smule genert om at lære dig nøjagtigt, hvordan man bruger den tagging-knappen, så tjek tastebindinger, hvis du ikke er sikker på.

I både kampagnen og multiplayer, tagging fjender er ikke nem. Du kan kun markere fjender, hvis de er direkte i din seværdigheder. Stadig, det er umagen værd at tag fjender, fordi den maler dem, så dine allierede kan se dem i et stykke tid. Det er lidt usammenhængende og vanskelig opgave, men det kan være umådelig værdifuld for dig og din gruppe.

Brug Companion App

Vi behøver ikke altid godkende companion apps til spil her på MakeUseOf – nogle af dem kan tilføje en masse til oplevelsen

Hvordan Disse 4 Companion Apps Kan Ændre Spillet

Hvordan Disse 4 Companion Apps Kan Ændre Spillet

Læs Mere

men nogle gange de er ubrugelige. Men EA har bundet deres spilleres hænder ved at gøre det umuligt for dig at tilpasse din loadout fra hovedmenuen.

Den eneste måde for spillere at tilpasse deres arsenaler uden for en kamp, er at bruge companion app. Dette lyder måske som en mindre forhindring, men tilpasses din loadouts kan gøre hele forskellen og gøre det midt i kampen, – som du skal, hvis du ikke har app ‘ en – kan bremse dig ned. Så indtil TERNINGERNE sætter app ‘s funktioner i hovedspillet, er det værd at bruge app’ en.

Spille Support? Holde Fyring

De våben på Slagmarken 1 er ret normalt, især i forhold til nogle typer af våben i videospil

9 af de Mærkeligste Våben i videospil

9 af de Mærkeligste Våben i videospil
Video spil er underligt. Tillad mig at præcisere: Video spil synes at have en endnu større kapacitet for skøre end nogen anden form for medie.
Læs Mere

. Hvis du spiller Support, du ikke har en masse af valg, hvor våben er bekymret. Lette maskingeværer er dagens orden, og de har en stor ulempe: De er utroligt upræcise.

Men der er en lille hemmelighed at du bruger en LMG i spil: De bliver mere præcise, efter et par sekunder af vedvarende brand. Ikke skyde det i korte glimt, hvis du kan hjælpe det. Hvis du spiller Support, kan det gøre en stor forskel.

Lære Elite Svagheder

Det er en spiller er heldig dag, når de får chancen for at spille som en af de Elite Klasser, og det kan ofte være dødsstødet for deres modstand, hvis de ikke ved, hvordan vi skal bekæmpe dem. At lære de svagheder, der er i disse klasser.

Hver klasse har en relativt indlysende akilleshæl. Skildvagten ikke kan bære en gasmaske. Flammen Trooper har en dårlig perifere syn, og kan blive skudt i brændstoftanken. Tank Hunter skal ligge helt tilbøjelige for at bruge deres våben. Lære, hvordan til at udnytte disse svagheder kan gøre dig helt til din trup.

Tilsvarende, hvis det tabende hold er bakket op af et Monstrum luftskib, vil der være en metode til at besejre det et eller andet sted på marken. Kig efter den og bringe den luftskib ned.

Teamwork, Samarbejde, Teamwork

Som med mange multiplayer-spil, som går ud på egen hånd er en nem måde at dø hurtigt. I Battlefield 1, det er en opskrift på katastrofe, da en god trup er afhængig af alle sine medlemmer.

Den gode nyhed er, at vi takket være de relativt simple arsenaler og roller, der er til rådighed, er det meget nemt at slot i et team, selv om du ikke kender andre mennesker. Hvis du er på en Operation, kan du vælge, hvilket hold du ønsker at være på, så du kan finde et sted til det tegn, du ønsker at spille.

Tænd part voice chat (eller hop ind i en Uenighed server sammen

Uenighed: De Bedste Gratis Voice Chat til Gamere Endnu

Uenighed: De Bedste Gratis Voice Chat til Gamere Endnu
Er du en gamer, der kæmper for at finde en pålidelig voice chat app til at tale med dine venner? Kamp intet mere! Her er alle årsager til Uoverensstemmelser er den bedste chat-klient derude til gamere.
Læs Mere

) og få at koordinere, fordi du sandsynligvis vil stå over for masser af hold, der fungerer som velsmurte maskiner.

Har du nogen tips til Battlefield 1 spillere derude? Noget, du ville ønske, du havde vidst da du startede?