UK skinner, når det kommer til it konkurrenceevne

0
36

Globe

En undersøgelse, der er udstedt af the Economist Intelligence Unit viser, at STORBRITANNIEN rangerer sjette i DET konkurrenceevne.

I kølvandet af den økonomiske uro, STORBRITANNIEN rangerer sjette i verden i DET konkurrenceevnen, ifølge en undersøgelse udgivet af the Economist Intelligence Unit og sponsoreret af Business Software Alliance (BSA).

Den undersøgelse, som nu i sit tredje år, undersøgelser IT-branchen miljøer af 66 økonomier til at opdage, i hvilket omfang de gør det muligt for IT-sektoren konkurrenceevne. Den BRITISKE fået en 70.2 ud af 100 mulige i indekset, en figur, der pressede land ned tre steder, fra 2008.

BSA var ikke tilgængelig for en kommentar om årsagerne til faldet. Men, det forenede KONGERIGE overgår andre Europæiske lande i human kapital kategori, som måler tilførslen af DET talent og støtte til udvikling af industrien. Det BRITISKE uddannelsessystem også modtaget en høj score på dens evne til at træne teknologi fagfolk med væsentlige forretningsmæssige, sprog og IT-færdigheder.

BSA understregede vigtigheden af at støtte et land, teknologi industri i form af hjælpepakker og politikker.

“I dagens økonomiske klima, der støtter en stærk teknologi-sektoren, er det mere vigtigt end nogensinde,” siger Francisco Mingorance, senior director for den offentlige politik for BSA, i en erklæring. “Regeringer er ved at indse, at teknologi kan spille en afgørende rolle som drivkraft for den økonomiske genopretning og for at generere vækst på lang sigt.”

De fem bedste lande i verden: USA (78.9), Finland (73.6), Sverige (71.5), Canada (71.3) og Nederlandene (70.7).