Hvordan at Slukke Galaxy S6 meddelelses-LED Lys

0
890

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Kant både har en meddelelses-LED lys i toppen af den enhed, der blinker ved indkommende alarmer, meddelelser, ubesvarede opkald og meget mere. Denne vejledning forklarer, hvordan du slukke eller deaktivere Galaxy S6 meddelelseslys.

Nu, at Samsung ‘ s nyeste smartphone, er i hænderne på millioner af ejere, vi hele tiden at få e-mails og spørgsmål om bestemte opgaver. En af dem er, hvordan du kan deaktivere den meddelelse LED. Mens funktionen er praktisk, ofte gange det blinker hele natten, og kan være en plage, og vi har endda hørt forlydender om, at den konstant blinker, selv når der er ingen anmeldelser til stede.

Læs: Sådan Nulstilles en Frossen Galaxy S6

Tidligere Samsung-enheder, der tillod brugerne at vælge, hvilke apps, der anvendes meddelelseslyset, og hvad der ikke gjorde, for at effektivisere og minimere det skik, men det er ikke længere tilfældet. Og mens nogle apps som LightFlow helt kan tilpasse det, nedenfor er der en vejledning til blot at deaktivere den.

Galaxy S6 Edge Settings

Galaxy S6 anmeldelse lyser, når enheden oplader, og skifter fra rød, når den er lav til orange, grøn, når den er fyldt. Så er det konstant blinker, når du har ulæste beskeder, e-mails, ubesvarede opkald og andre meddelelser, der er rart.

Mens jeg elsker meddelelses-LED, som jeg ikke er nødt til at tænde eller find min telefon til at se, om jeg har ubesvarede opkald eller beskeder, mens andre ikke ønsker det blinkende hele dagen og natten. Som et resultat, her er de skridt til at slukke den helt.

Vejledning

Hvis du har problemer med, hvor Galaxy S6 eller S6 Kant meddelelseslys blinker hele tiden, eller blot ønsker at deaktivere det, så det vil ikke genere dig, her er nogle få trin. Det kan gøres på mindre end et minut.

Brugere vil starte med på vej ind i indstillinger ved at trykke på gear-formet indstillinger-knappen i anmeldelsen rullegardinmenuen, eller med at finde de indstillinger app i app skuffe. Når du er i indstilling hoved til “Enhed” og derefter “Lyde og meddelelser”, og rul ned til bunden.

Galaxy S6 LED

I bunden af Indstillinger > Enhed > Lyde og meddelelser finder du den sidste mulighed, der er anført er “LED-indikator”. Du skal blot trykke på, eller stryg-kontakten for at slå dette fra. Det er det, du er færdig, og du har nu helt slukket, meddelelses-LED lys på Galaxy S6.

Læs: Hvordan til at Fremskynde Galaxy S6 i Sekunder

Det vil ikke længere blinker, når du har ubesvarede meddelelser eller underretninger, det vil ikke være på, mens du optager, og du vil aldrig se anmeldelsen lys under opladning. Personligt jeg ville ønske, jeg kunne slå det til meddelelser, men lad status for opladning, så det er en praktisk funktion, men desværre er det ikke en mulighed.

Så gå ind i indstillinger og skifte LED-indikator til slået fra, og du er færdig. Det er så simpelt. Hvis du beslutter, at du vil meddelelses-LED ‘ en tilbage eller ønsker at prøve og tilpasse det med app ovenfor, blot aktivere den igen i samme menu ved at dreje det tilbage på.

Dette er blot et lille trick eller funktion af mange på Samsung ‘ s imponerende Galaxy S6. For dem, der bare har købt telefonen, så tjek vores omfattende 65 Galaxy S6 Tips & Tricks for at få flere oplysninger.

5 Bedste Galaxy S6 Batteri Sager

Mophie Galaxy S6 Juice Sag

1 / 5
Mophie Galaxy S6 Juice Case

En af de mest populære navne i smartphone tilfælde, og batteriet tilfælde, er Mohpie. Dette år virksomheden har en af de bedste Galaxy S6 batteri sager til rådighed, men det koster en smuk krone.

Den Mohpie Galaxy S6 batteriet tilfælde mere end fordobler 2,550 mAh batteri levetid ved at tilføje en ekstra 3,300 mAh batteri til din smartphone. Men det er ikke alle, denne sag har at byde på. Det har to havne, der har til formål bunden højttaler til forsiden, der leverer bedre lyd med front mod højttalere, og har integreret gummidupper til et ekstra lag af beskyttelse i tilfælde af dråber.

Den Mophie Galaxy S6 beskytter din telefon, mere end fordobler batteriets levetid, forbedrer lyd-og mere, men det hele kommer på en høj pris. Det er nu tilgængelig i Sort, og kommer snart i hvid og guld.

Køb det Nu for $99

1 / 5