Phorm förnekar rapporten finns att förlora Virgin Media

0
209

Phorm logo

Trots en rapport på annat sätt, både Virgin Media och BT är fortfarande ombord, Phorm har sagt.

Phorm har förnekat påståenden som ledande internet-leverantörer (Isp) BT och Virgin Media är avhopp från beteendestyrd annonsering, efter en rapport som tyder på kontroversen runt deep packet inspection system har avskräckt företag.

New Media Age, sade Virgin Media är att underteckna ett avtal med en annan reklambyrå, Publik Vetenskap, medan BT tittar på andra vägar reklam.

Phorm hävdade att historien var osanna. “Det finns ingen substans till dagens New Media Age-berättelse”, det sade i ett uttalande. “Under det senaste året har det varit ständiga försök att skapa en illusion av att Phorm är ISP-partner är skilda vägar med företaget. Detta är ännu ett exempel på en sådan berättelse, som inte har någon grund i verkligheten.”

BT vägrade att kommentera, medan en Virgin Media talesman DET PRO som sitt avtal med Phorm för att utvärdera tekniken fortfarande var på. Talesmannen tillade att det var att titta på andra tekniker, men hade inte gjort några beslut eller hålls formella samtalen ännu och inte var på väg att underteckna någon sådan affär.

Förra veckan, både Amazon och Wikimedia Foundation valt ut av Phorm scanning system – även om Phorm har sagt att det är ute efter att vinna de företag som är tillbaka.