On Koulu Vie Lapsen Yksityisyyden Vakavasti?

0
245

Kun olet pakkaus lapsesi pois kouluun aamulla, olet todennäköisesti huolissaan muutamia asioita. Kuntosali pakki? Väline? He itse tehdä, että läksyt? Oh, ja olet turvata heidän online-identiteetti ja henkilötietojen?

Verkossa tietosuoja ja yksityisyys on tärkeä aihe, että monet aikuiset eivät ole täysin perehtynyt, kun. Voit toivoa, että kouluissa on vankka käsitys, kun tietosuojaa koskevia parhaita käytäntöjä

Viisi Tapaa Varmistaa Henkilökohtaiset Tietosi On Edelleen Turvallista

Viisi Tapaa Varmistaa Henkilökohtaiset Tietosi On Edelleen Turvallista
Tietosi on sinun. Onko se on kokoelma valokuvia olet ottanut, kuvat kehitetty, juttuja, tarinoita luulit ylös tai musiikkia olet kerännyt tai koostuu, se kertoo tarinan. Suojella sitä.
Lue Lisää

. Sen jälkeen, kun kaikki, he eivät ole enää vain pysäyttää lounasaikaan taistella. Opettajat ovat nyt edessään suojella massat digitaalisen tiedon luotu koulunkäyntiin ympäristö, ja luonnostaan vaaroja se tuo.

Niin, kouluja, jopa tyhjästä? Ne pystyvät suojaamaan lapsen identiteettiä? Katsotaanpa katsomaan.

Miksi On Niin Paljon Luokkahuoneessa Tech?

Teknologia on tehnyt joitakin koulunkäyntiin paljon helpompaa

Kiireisen Opiskelijan Opas Löytää Enemmän Aikaa Kouluun

Kiireisen Opiskelijan Opas Löytää Enemmän Aikaa Kouluun
Joskus 24 tuntia päivässä ja seitsemän päivää viikossa eivät yksinkertaisesti riitä! Näitä strategioita voi lisätä tuntia teidän päivä, mutta he auttaa sinua käyttämään aikaasi tehokkaammin.
Lue Lisää

. Internet mahdollistaa vanhemman tai opettajan osuus maailman ihmeitä, kanssa napin painalluksella.

Tietojen keruu koulussa ei ole niin vakio kuin olisit odottaa (ainakin joissakin kouluissa). Kuitenkin, he opettavat, tutkivat ja seurantaa lapsille koko ajan. Ja yhä enemmän lapset käyttävät koulun/hallitus antoi kannettavat tietokoneet ja tabletit suorittaa nämä tehtävät.

children holding tablets Kuva Luotto: wavebreakmedia via Shutterstock

2014 tutkimuksessa todettiin, kolmasosa K-12 opiskelijaa USA käyttää koulu-liikkeeseen laite. Sekä tämän, neljäsosa peruskoulun luokalla opiskelijat käyttävät koulu-liikkeeseen laitteet. Lisäksi lapset käyttävät koulussa annetaan koulutus pilvipalveluihin, ja ulos koulun. Vanhemmat käyttävät näitä samoja pilvi palvelut, check-in, heidän lapset, heidän oppimisen etenemistä, ja niiden opettaja palaute.

Muita Käyttötarkoituksia

Samassa raportissa todettiin, laitteita käytetään:

  • Pääsy luokan tiedot kautta online-portaali (75 prosenttia korkea kouluikäisten, 68 prosenttia keski kouluikäisten, ja 31 prosenttia arvosanan 3-5 opiskelijaa)
  • Ottaa testit online (52 prosenttia korkea kouluikäisten, 47 prosenttia keski kouluikäisten, 44 prosenttia arvosanan 3-5 opiskelijaa)
  • Käyttämällä online-oppikirjoja (37 prosenttia korkea kouluikäisten, 32 prosenttia keski kouluikäisten, 14 prosenttia arvosanan 3-5 opiskelijaa)
  • Katsomassa opettaja-luotu videoita (22 prosenttia korkea kouluikäisten, 22 prosenttia keski kouluikäisten, 14 prosenttia arvosanan 3-5 opiskelijaa)

Digitaaliaikaan siirtyminen on syleilyssä kouluissa. Mutta se on vaihtelevia arvioita, joissa vanhemmat huolissaan siitä, että heidän lapsensa eivät enää käytä mielikuvitustaan… tai edes tarvitse muistaa tietoja. Jos tabletti on kädessä, miksi vaivautua muistaa asiatiedot? (Tämä on mielenkiintoinen väite. Kun olemme hyper-digitoitu verkottunut olentoja, jotka voivat puhelun tiedot muutamassa sekunnissa käyttämällä integroitu tietotekniikan, miksi vaivautua oppiminen koskaan mitään?)

Puhuminen tietoja, mitä tapahtuu tiedot pistettä kerätä ja koota lapsesi?

Teknologia Synnyttää Tiedot

Jos on teknologiaa, on tiedot. Vuonna 2016, Electronic Frontier Foundation toteutettiin laaja tutkimus, joka keskittyy koulutus-tech. He löysivät:

  • Avoimuuden puute — Koulut kysymys laitteiden opiskelijat ilmoittamatta vanhemmille. Lisäksi vanhemmat eivät ole yksityiskohtaisia, mitä sovelluksia tarvitaan, miten niitä käytetään, ja niiden tietojen kerääminen.
  • Tiedot koskevat — Monet vanhemmat ilmaisivat huolensa opiskelija tiedonkeruun käytäntöjä. Tutkimuksessa havaittiin tiedonkeruun käytäntöjä puuttui salaus, sekä asianmukaisen tietojen säilyttäminen ja tietojen jakamisen politiikkaa.
  • Taakka — viestinnän puute luo tarpeetonta taakkaa vanhemmat etsimään tietoa koulun hallinto.
  • Valinta — Siellä oli hätkähdyttävä puute vaihtoehtoja vanhemmille, jotka haluavat jättäytyä pois ed-tech järjestelmät, mukaan lukien ne, in-luokan. Lisäksi ei ole vaihtoehtoja, on myös vakava puute informatiivinen resursseja, joiden avulla tehdä päätöksiä, ja tarjota vaihtoehtoja.
  • “Yksityisyyden politiikkaa” — Tietoa paras yksityisyyden käytäntöjä ei ole suunnattu koulu. Sen sijaan, ylläpitäjät ja koulut yleensä luottaa ed-tech-yritykset suoraan yksityisyyttä. Puolestaan, koulut eivät pysty riittävästi kommunikoida tieto-ja yksityisyyden politiikkaa, vanhemmat ja oppilaat.
  • Koulutus — Kautta linjan, opettajat, rehtorit, järjestelmänvalvojat, ja jopa opiskelijat ilmaisivat haluavansa enemmän ja parempaa koulutusta yksityisyyden tajuissaan teknologian käyttöä.

Useimmat Data-Minable Teollisuus

Jotkut näistä ovat hätkähdyttävän tuttu muut elämänaloilla. Viimeinen kohta on erityisen kirvelevä: koulutus on avain parempaan turvallisuuteen. Se on varmasti yksi kaikkein tärkeitä keinoja varmistaa lapsen tietosuojasta. Opettajat kohtaavat suuria vaikeuksia kauppa-off välillä parantaa palvelujen kautta hyödyllisiä tietoja kokoelma, ja rajoittaa kolmansien osapuolten näkemykseen opetusteknologia kuin “maailman eniten data-mineable alan ylivoimaisesti.”

Keskittyä big data luoda profiileja, tehostaa palveluja ja korreloi käyttäytymistä on jotkut vanhemmat (ja yksityisyyden kannattajat) huolissaan. Tässä mielessä lapsi tietosuoja käytäntö voitot määritelmää ottamalla huomioon laajemman valvonnan käytäntöjä. Maailmassa, jossa valvonta on yhä de rigueur, jatkuva havainnointi ja tietojen kokoaminen, myös lapsille, on yhä normalisoitu.

Näin ollen 2015 Future of Privacy Forum tutkimuksen digitaalinen opiskelija yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä löytäminen 87 prosenttia vanhemmista “huoli opiskelijan tietoja on hakkeroitu tai varastettu.” Lisäksi 68 prosenttia huoli “, että sähköinen tieto, joka voitaisiin käyttää tulevaisuudessa vastaan lapsensa kouluun tai työnantaja.”

Big Data ja Laki

Big data oli muotisana 2014. Siellä on paljon tietoa, sitä kerätään, ja joku on menossa käyttää sitä. Käsite ei ole muuttunut vuonna 2017

Miten Online Dating Käyttää Tietoja, Löytää Täydellinen Ottelu

Miten Online Dating Käyttää Tietoja, Löytää Täydellinen Ottelu
Online dating on kukoistava teollisuus. Kynnyksellä tehokkaampia tietokoneita ja Big Data analytics tarkoittaa ottelut ovat tarkempia kuin koskaan. Mutta miten he luoda täydellinen ottelu?
Lue Lisää

ja koulut luovat enemmän tietoa kuin koskaan. Vielä lakien mukaisesti, kuten COPPA ja FERPA eivät ole täysin tyhjästä (FERPA otettiin käyttöön vuonna 1974, kauan ennen digitaalisten tallenteiden ja tietojen keräämiseen, ja on ollut vesitetty viime vuosina), samoin kuin on jargon-ratsastetaan. He eivät tee se helppo ymmärtää, se on varma. En ole vakuuttunut, että ne helpottavat opettajien tai rehtorien, joko.

Mitä se tarkoittaa, sitten, huolestuneet vanhemmat? No, on aika kysyä kysymyksiä, ja tutkia tarkalleen , mitä tapahtuu teidän koulussa. Tämä sisältää tutkimalla koulun tietojärjestelmä. FTC tekee yhden asian hyvin selväksi:

“[Tiedonkeruun kuluessa koulu] on rajoitettu koulutuksen yhteydessä—jos toiminnanharjoittaja kerää henkilökohtaisia tietoja opiskelijoiden käyttöä ja hyötyä koulussa, eikä mihinkään muuhun kaupalliseen tarkoitukseen.”

Nyt, ota huomioon seuraavat seikat.

Koulu Kirjaa

Koulun pitää johdonmukainen digitaalinen kirjaa. Selvittää tarkalleen, kuka on fyysinen ja kauko pääsy niihin. Kysy koulun hallinnon yksityiskohtiin niiden suojelun käytäntöjä ja menettelyjä.

Jos löydät vähän sitä — heidän turvallisuus tai henkilöt tai organisaatiot, joilla on pääsy tietoihin — hämmentävää, älä pelkää kysellä sitä.

Tietoja Politiikkaa

Ajoittain, koulut vapauttaa heidän hakemiston tietoja kolmansille osapuolille (joku isossa-BRITANNIASSA, tämä on täysin naurettavaa). Kuitenkin, FERPA laki antaa vanhemmille ja huoltajille oikeus opt-out tahansa kolmannen osapuolen tiedot tilinpäätöksessä esitettävät tiedot koulun harrastaa.

Tee kirjallinen pyyntö, pitää kopioida, samoin kuin kaikki muut kirjeenvaihto.

Muista, että hakemisto sisältää huomattavan määrän tunnistetietoja. Väärissä käsissä se on tehokas työkalu.

Tietomurto

Tämä hieman siteet osaksi Koulun Kirjaa, mutta vaatii sen oman osion. Koulut eivät ole koskaan menestyneet tietoturva. Näin ollen, on liian monet ihmiset toimivat teknologian tiedot pysyvät turvassa. Se sanoi, ne ovat saada paljon paremmin; heillä oli, todella.

Puhu suoraan koulun heidän tietomurto käytännöt: miten he reagoivat, miten he kommunikoida kanssasi, niiden lieventämistä käytäntöjä, ja enemmän. Tässä päivässä ja ikä, koulu tarvitsee vankka suunnitelma käytännössä. Jälleen, jos et ole tyytyväinen, kysely.

Viestintä

Jos olet huolissasi koulun, niiden tiedot käytäntöjä, ja niiden yleinen lähestymistapa lasten tietoja, voit tehdä kantelun US Department of Education. Ota yhteyttä Perhe Noudattamista Toimisto, ja selittää huolet. Ne tulee ottaa asia vakavasti.

Suojata Tietoja

Oletko käyttänyt PowerSchool? Koulun tietojärjestelmä, luoma Pearson, omistaa tiedot 32 miljoonaa henkilöä USA: K-12 opiskelijaa.

Tämä ei ole tina-folio aikaa — ne ovat numero yksi opetus käyttäjä-yhteisön YHDYSVALLOISSA tänään. Heidän “Yhtenäinen Luokkahuoneessa” tekniikka on erittäin suosittu. Se tarjoaa opettajille, opiskelijoille ja vanhemmille pääsyn yhteen oppimisen portaali

5 Ongelmat Koulutuksessa, Että Teknologia Tulee Pian Ratkaisemaan

5 Ongelmat Koulutuksessa, Että Teknologia Tulee Pian Ratkaisemaan
Koulutus on ollut jumissa tasangolla useita vuosia vaivannut useita eri asioita, jotka ovat näennäisesti ratkaisematon. mutta tekniikka on vihdoin löytäneet tapoja kiertää näitä ongelmia.
Lue Lisää

, täydellinen kotitehtäviä, palautetta, ja muita työkaluja. Sen suosio on ymmärrettävää, ja ne kasvavat.

Entä jos kerron, että Pearson myi PowerSchool, ja miljoonia opiskelija kirjaa, pääomasijoitusyhtiö Vista Equity Partners sopimus arvoltaan $350 miljoonaa euroa?

Nyt, vaikka aluksi kieltäytyy, PowerSchool on nyt allekirjoittanut Student Privacy Pledge, sekä yli 300 muuta ed-teknologian tarjoajat. Mutta uhka opiskelija yksityisyys säilyy, vaikka varotoimia. Multi-miljardin dollarin teollisuuden investointien houkutteleminen valtava pääomasijoitusyhtiöt, kuinka kauan opiskelijan tietoja vapaasti kaupallistaminen. Lisäksi, mitä jos palvelu politiikkaa muuttaa? Ei kouluja voi yksinkertaisesti askeleen päässä palvelu, he eivät enää luota/halu käyttää?

Matemaatikko, ja kirjailija Weapons of Matematiikka Destruction: Miten Big Data Lisää Epätasa-arvoa ja Uhkaa Demokratiaa, Cathy O ‘ neil uskoo, että prosessi on jo käynnissä. Vuonna 2015, O ‘ neill kertoi Siepata, että “annamme pysyvyys pisteet niin nuori kuin ikä seitsemän — että on, kuinka helposti annat periksi tai sinulla pitää yrittää? Kun voit seurata tämän ja liittää tämän [lapsen] nimi, pysyvyys pisteet on siellä jossain.” Hänen huolet eivät yksinkertaisesti miten ennakoivaa ja käyttäytymisen analyysi käytetään juuri nyt, mutta hakemus, että tietoja myöhemmin.

Loppujen lopuksi, kuinka usein sinä kuulla, että tiedot on todella poistettu? Vastaus: et voi, koska se ei ole.

Teknologia On tullut jäädäkseen

Tekniikka ei aio jättää lapsesi luokkahuoneessa tahansa pian. Mutta voit luoda merkityksellistä vuoropuhelua koulun kanssa noin niiden tietosuojakäytännöistä. Jätän sinulle jotain ajateltavaa.

Kaikki tekniikka tultaessa kouluissa, jotkut ovat omaksua päinvastainen — ei tekniikkaa ollenkaan. Ytimessä piilaaksossa sijaitsee Waldorf School Niemimaalla. Se palvelee lapsia, Google, Apple ja muut piilaaksossa teknologian jättiläinen on työntekijöitä. Mutta niiden lähestymistapa on selkeä: oppiminen on mielikuvitusta, luovuutta ja henkistä ja kulttuurista kehitystä.

Tietokoneet ja teknologia voi tulla myöhemmin

7 DIY Tech Taitoja Opettaa lapsillesi, Koska Kouluja ei

7 DIY Tech Taitoja Opettaa lapsillesi, Koska Kouluja ei

Lue Lisää

.

Ei teidän lasten koulu omaksua teknologiaa? Vai ovatko he päinvastoin? Oletko koskaan puhunut lapsesi koulussa niiden tietosuojakäytännöistä? Lopuksi, miltä sinusta tuntuu teknologia luokkahuoneessa? Kerro meille ajatuksesi alla!

Kuva Luotto: Miljardia Valokuvia kautta Shutterstock.com