HP lanserar nya BladeSystem Matris

0
153

HP logo

HP har aviserat en ny allt-i-ett-system dubbade BladeSystem-Matris.

HP har meddelat lanseringen av sin BladeSystem-Matris på en händelse i Berlin i går.

Den nya produkten ger tillsammans programvara, nätverk kit, server och lagring i en enda enhet.

En talesman från HP sa: “Tillsammans, dessa erbjudanden skapa en integrerad pool av resurser som är verksamma i både fysiska och virtuella miljöer, skapa den första riktigt business-färdig infrastruktur.”

HP hävdade BladeSystem Matris skulle göra infrastruktur såsom återställning och konsolidering lättare, med upp till 80 procent besparingar i driftskostnader. HP också utlovade avkastningen på investeringar i färre än åtta månader.

Mark Potter, senior vice president för Infrastruktur, Programvara och Blad på HP, sade i ett uttalande: “Matrix är ett spel förändras, allt-i-ett-teknik som ger infrastruktur för att springa i takt med verksamheten.”

Samt erbjuda en “knapp-metoden” för att påskynda bestämmelse, det riktar resurser till områden för lagring och när de behövs och inom loppet av några minuter. Genom att ta bort den manuella steg i processen HP anser att detta tar bort marginal för fel ergo öka effektiviteten. Det ingår även HP Termisk Logic-Tekniken syftar till att minska strömförbrukningen med upp till 50 procent.

Att följa Matrisen, HP har också meddelat HP Vänstra P4000 SAN-lösningar och HP StorageWorks SB40c med P4000 Virtuella SAN Apparaten mjukvarupaket. Den Vänstra arkitektur möjliggör snabb datareplikering och samtidigt sprida data över lagring resurser som finns tillgängliga. Mjukvarupaket anspråk på att vara “branschens första högt tillgängliga för delad lagring lösning inom en virtualiserad blade server-infrastruktur.”

Produkten är tillgänglig via HP Factory Express webbplats och genom expansion, kan rymma upp till 1 000 maskiner.