Apple slår netbooks som ‘skräp’

0
239

netbook

Apple är tillförordnad chef Tim Cook har sagt att hans företag inte säljer en netbook för att de har “ganska risig hårdvara” och ” fruktansvärt programvara.’

Netbooks är junky hårdvara med fruktansvärda program, enligt Apple ‘ s chief operating office.

Tim Cook att fylla i för Steve Jobs, som är sjukskriven – sade att Apple föredrar att fokusera på kvalitet.

“För oss handlar det om att göra bra produkter,” Laga mat enligt uppgift sade under ett kvartalsresultat konferenssamtal.

“När jag ser på netbooks, jag ser knäckt tangentbord, hemska programvara, junky hårdvara, mycket små skärmar”, tillade han. “Det är bara inte en bra upplevelse som konsument och inte som något vi skulle sätta Mac-märke på. Det är ett segment som vi inte skulle välja att spela i.”

Laga mat kan ogillar billiga och glad enheter, men netbooks, har varit att stötta försäljningen dator eftersom den ekonomiska nedgången sparkade igång – även om Apple knappast behov av försäljningen hjälp efter att posta 15 procent kvartalsvis resultatutveckling i går kväll.

Koka tillade att Apple är inte ignorera sektorn, dock. “Om vi hittar en väg där vi kan leverera en innovativ produkt som verkligen gör en insats, då ska vi göra det,” sade han, vilket tyder på att om kunder vill ha en liten webb-vänlig datorn, bör de få en iPhone.