Apple Dödar iPod Nano och iPod Shuffle

0
114

IPod är inte mer med Apple avskaffa både Nano och Shuffle. Som lämnar iPod Touch som bara Apple-enhet nu idrottsliga iPod namn. Och vi alla vet att det är mer än bara ett fristående musik-spelare. Och med att en annan bit av teknik faller till den mäktiga smartphone

7 husgeråd Våra Smartphones Ersättas Som De Kanske inte Borde Ha

7 husgeråd Våra Smartphones Ersättas Som De Kanske inte Borde Ha
Våra smartphones har ersatt en hel del av commons poster, men är det verkligen de bästa?
Läs Mer

.

Tekniken utvecklas i en häpnadsväckande takt. Det var en kort period när digital musik spelare var den senaste och bästa sak. Sedan iPhone släpptes och fristående musikspelare förlorat sin lyster. 10 år och Apple är nu hamrar sista spiken i iPod ‘ s kista.

Den iPodocalypse Är Över Oss

MacRumors var den första att märka av den förestående iPodocalypse när det rapporterade att Apple hade tagit bort Nano och Shuffle från sin webbplats och webbutik. Medan du fortfarande kan se resultat för enheter när du söker, klicka på “läs mer” eller “köp” – länkar kommer du ingenstans.

Apple bekräftade nyheten att båda enheterna sätts ut på bete, säger Gränsen, “Idag är vi förenkla vår iPod-serie med två modeller av iPod touch nu med dubbelt så mycket kapacitet som börjar på bara $199 och vi är avbruten iPod shuffle och iPod nano.”

IPod Touch

iPod Touch 6G Granska & Giveaway

iPod Touch 6G Granska & Giveaway
Om du äger en iPhone eller en smartphone för att fråga — varför ska du köpa en iPod 2015?
Läs Mer

är verkligen fastnar runt för tillfället. Och Apple har visat något av ett engagemang i Kontakt med en fördubbling av lagringskapacitet av båda modellerna. Så nu kan du köpa en iPod Touch med antingen 32GB eller 128GB lagringsutrymme. Den tidigare modeller erbjuds 16GB och 64GB.

Nano och Shuffle var båda ursprungligen släpptes 2005. De visade sig vara populära för en tid, och erbjöd ett sätt för människor som inte hade råd med en iPhone eller iPad för att ansluta Apple-kulten. Men båda var som börjar visa sin ålder, särskilt som inte heller hade varit uppdaterad på flera år.

Nostalgi Är en Kraftfull Känsla

Vi är ganska säkra på att ingen var egentligen att köpa dessa saker något mer, men nostalgi är en sådan mäktig känsla att vi fortfarande är sorgligt att se iPod är förpassad till historien

5 Bra Sätt Att Sätta Din Dammiga Gamla iPod Till Ny Användning

5 Bra Sätt Att Sätta Din Dammiga Gamla iPod Till Ny Användning
Hur länge har din gamla iPod varit i en låda, oälskad och dammig? Förmodligen sedan den dag du uppgraderade till ett finare nya touch-version eller beslutat din smartphone skulle räcka från och med nu. Men…
Läs Mer

. IPod hade en lång och framgångsrik köra men, det är bara det att vi alla flyttat till smartphones och Spotify.

Äger du en iPod Nano eller Shuffle? Är du ledsen att se dessa ikoniska enheter som upphört? Är du på väg att jaga ner den kvarvarande lager innan det försvinner? På vilken enhet(s) lyssnar du på musik i dessa dagar? Kommentarerna är öppna under…

Image Credit: Chloe Media via Flickr