5 Intelligent E-post iPhone Apps för att Sortera & Organisera Din Inkorg

0
261

Det är en bra tid att säga hejdå till Apple Mail-app

iOS-Post.app-Tips & Tricks för E-post Som ett Proffs på Din iPhone

iOS-Post.app-Tips & Tricks för E-post Som ett Proffs på Din iPhone
Trots första framträdanden, e-Post för iOS är mycket mer kraftfull än det brukade vara.
Läs Mer

, speciellt om du använder ett Google-konto. E-post.app, medan en pålitlig klient, inte erbjuder något mer än den traditionella inbox erfarenhet.

I denna dag och ålder där så mycket av ditt arbete, personlig och resor liv kretsar kring e-post, det är bara inte tillräckligt.

Intelligent E-Post?

App Store är fylld med intelligent e-post program. Dessa program göra en del av grovjobbet åt dig: särskilda sektioner för nyhetsbrev, intelligent svar, förhandsvisningar för ankommande paket, och automatisk travel plan spårning

15 Ultimata Chrome-Tillägg För Att Planera Resor

15 Ultimata Chrome-Tillägg För Att Planera Resor
Sök efter flyg eller hotell, planera en rutt för väg, spara artiklar som du kan hitta och upptäcka nya platser med dessa utmärkta 15 resor verktyg för Chrome.
Läs Mer

. En stor intelligent funktion som programmet e-Post inte har en smart inkorg.

Appar med smart inkorg-funktionen endast att visa dig de mest viktiga e-postmeddelanden från kontakter du bryr dig om och dölja allt annat. Om du använder e-post för allt och ingenting, den här lilla funktionen är riktigt bra.

De apps som anges nedan för att göra allt detta och mycket mer. De kommer att stödja ditt Google-konto och de är alla gratis att ladda ner.

1. Gnista

Gnista är för närvarande affischen barnet för en solid rock-intelligent e-app. Mellan en anpassningsbar smart inkorg, smart anmälningar, natural language search, Snabba Svar och iCloud sync

Vad är iCloud Kör Och Hur Fungerar det?

Vad är iCloud Kör Och Hur Fungerar det?
Förvirrad över vad som gör att iCloud Köra olika Apples andra moln-tjänster? Låt oss visa vad den kan göra och hur du kan göra det bästa av det.
Läs Mer

det är inte svårt att se varför: den är tillgänglig på iPhone, iPad, Mac och Apple-Klocka; det beter sig på samma sätt på alla plattformar, plus att det är gratis.

Spark intelligent email apps iphone 1

Gnista börjar du med en smart inkorg som innehåller avsnitten för nyhetsbrev

Lär dig Något Nytt med 10-Värt-Det Nyhetsbrev via E-post

Lär dig Något Nytt med 10-Värt-Det Nyhetsbrev via E-post
Du kommer att bli förvånad över kvaliteten på nyhetsbrev idag. De gör en comeback. Prenumerera på dessa tio fantastiska nyhetsbrev och ta reda på varför.
Läs Mer

och anmälningar. Gnista är allt om smarta. Du kan söka på e-post med hjälp av naturligt språk, och Smart Anmälningar har bara meddelar dig om e-postmeddelanden som den tror att du bryr dig om.

Spark intelligent email apps iphone 2

Anpassning är centrala för att Gnista. Du kan lägga till och ta bort widgets som kalender, pins och mer från startskärmen. De fyra svep gester är anpassningsbara. Den levereras med en inbyggd kalender och möjlighet att pin-meddelanden. Och som dina inställningar och konto synkronisera mellan enheter, har du samma upplevelse oavsett om du använder din iPhone eller din Mac.

2. Google Inkorg

Om du har ett Google-konto, Google Inbox appen e-post bör du vara använda (inte Gmail-app). Google Inkorgen har en hel del trick i rockärmen. Istället för en traditionell omvänd kronologisk flöde av e-post, du hittar vad Google kallar buntar, som visar upp och när de är relevanta.

Du kan se en kommande avtalad tid i kalendern på toppen, e-post med bifogade filer, uppdateringar på köpta objekt eller flygbiljetter som du har bokat. Du kan peka på en bunt som Uppdateringar för att se alla e-postmeddelanden i det.

google inbox intelligent email apps iphone 1

Googles app för Inkorg försöker att hjälpa dig varje steg på vägen. När du trycker på plus-knappen, ser du tre kontakter du oftast skicka e-post till just det. När du får ett e-mail, du hittar tre smarta svar på botten. De är baserade på e-post sms och app får dem direkt en förvånande mängd av tid.

google inbox intelligent email apps iphone 2

Du kan ställa in påminnelser, pin viktiga e-postmeddelanden och bläddra igenom alla buntar från sidofältet. Och eftersom det är Google vi pratar om, sökfunktionen är smart också. Redan innan du börjar skriva, får du se en lista över kontakter och affärer. Sökresultat visa smakprov för länkar och bilagor så kan du hoppa direkt till ett Google-Kalkylark dokument utan att ens öppna e-postmeddelandet.

3. E-post genom att EasilyDo

Konstigt nog, e-Post genom att EasilyDo är det enda programmet på den lista som har en traditionell “alla mail” inkorgsvyn istället för en smart inkorg. Appen väljer att sprida smarta runt inom detta bekant inbox utsikt. Så om du är en ivrig Apple Mail-användare, du kommer att känna dig hemma här. Plus, appen är blixtrande snabb. Även att söka via e-post baserat på kontakter och sms: a blev snabbt — något som inte många apps få rätt (inklusive Apple Mail).

mail by easilydo intelligent email apps 1

E-post genom att EasilyDo känns som en sammanslagning av varje intelligent e-app som kom före det. Appens främsta drag är dess Biträdande funktion som automatiskt spårar resplaner, paket, räkningar och representation.

Men vad som är mer imponerande om tafatt som heter app är de små läckerheter: det finns en Ångra-Skicka-funktionen, Tryck på ID-stöd

3 Enkla Sätt att Göra Touch-ID Mer Exakt på iOS

3 Enkla Sätt att Göra Touch-ID Mer Exakt på iOS
Kontakt-ID: t kan vara lite finnicky ur lådan, men med några tips och tricks, du kan verkligen förbättra sin noggrannhet utan större ansträngning. Här är vad du ska göra.
Läs Mer

och även förmågan att blockera länk trackers

Blockera-Trackers i Inkommande E-postmeddelanden i Gmail

Blockera-Trackers i Inkommande E-postmeddelanden i Gmail
Visste du att e-post avsändare kan veta om du har öppnat sina e-postmeddelanden eller inte? Om du använder Gmail, här är vad du kan göra för att blockera det.
Läs Mer

. Appen har fyra svep gester och standard snooze funktioner också.

mail by easilydo intelligent email apps 2

Den Abonnemang fliken kan du avsluta prenumerationen på nyhetsbrev. De Paket avsnitt visar du i realtid spårning av din order. Appen gör detta på ett visuellt tilltalande sätt.

4. Microsoft Outlook

Ja, Microsoft Outlook är ett av de bästa e-appar på iPhone. Microsoft köpte appen e-post Acompli, skyltas det som Outlook, och har sedan dess fortsatt att göra appen ännu bättre.

microsoft outlook intelligent email apps iphone 1

Vad gör Outlook så bra är bara hur bra det fungerar med både Microsoft 365 och Google-konton. Outlook har fyra flikarna längst ned (vilket är ovanligt för en e-app): E-post, Kalender, Filer, och Människor.

Den E-post fliken standardvärde är “Fokus” – läge (Outlook version av smart-inkorgen). Den Kalender fliken påminner om Sunrise-app, som har standardvärdet “Agenda” – listan. De Filer fliken inte bara visar de senaste bilagor, men också tillåter dig att ansluta Dropbox, Box eller OneDrive-konto för att bläddra bland alla dina moln mappar inuti appen. De Människor fliken är bara din vanliga kontaktlistan.

microsoft outlook intelligent email apps iphone 2

Om du vill ha en central plats att bläddra bland alla dina filer, skicka dem som bifogade filer, hantera din kalender, och samtidigt få de vanliga fördelarna med en smart inkorg med smarta meddelanden i Outlook är ett odjur.

5. Unibox

Unibox tar ett unikt koncept för e-förvaltning. Istället för att presentera en inkorg för e-post, får du en skärm som ser ut mer som en messaging-appen. E-post i Unibox är sorterade efter kontakter. Så ser du en enkel lista med kontakter som app home-skärmen, med en visuell indikator som talar om för dig hur många olästa e-postmeddelanden en kontakt har.

unibox for iphone intelligent email apps 2

Knacka på en kontakt och du får ett chattmeddelande-liknande gränssnitt där du kommer att kunna se alla olästa e-postmeddelanden från kontakten på en skärm. Bläddra igenom, och bestämma vilken e-post du vill svara på.

unibox for iphone intelligent email apps 1

Annat än att, Unibox är ganska ljus på funktioner. Om du är typ av person som prioriterar e-post baserat på människor, Unibox kommer att göra tunga lyft av sortering dem för dig. Öppna Unibox, hantera e-post från dina nära vänner, familj eller kollegor och få ut av programmet.

Jag skulle inte rekommendera att du använder Unibox som standardklient för e-app eftersom det saknas en hel del smarta funktioner, men det som gör en bra andra eller tredje e-app.

De Andra

iOS e-apps är en lekplats för experimentella idéer och innovation, eftersom alla har olika sätt att hantera sin inkorg. Du hittar de grundläggande smart inbox överallt nu. Även den gamla goda (fortfarande förvånansvärt webb-baserat) Gmail-appen har sektioner för Primära, Uppdateringar och Kampanjer.

Om funktionerna är vad du längtar efter, titta in i Newton eller Flygpost. Newton är en prenumerationsbaserad ($50/år) e-app som integrerar en mängd smarta funktioner som läskvitton, e-post, ångra skicka och app integrationer. Flygpost har en liknande uppsättning funktioner och ett omfattande Åtgärder bibliotek. Appen kostar $4.99.

Vad har din e-post arbetsflöde ser ut? Hur gör du för att hantera din e-post över alla dina enheter? Dela med dig i kommentarerna nedan.

Image Credit: Wichy via Shutterstock.com