West Yorkshire brandvæsenet går for online data backup

0
94

Yorkshire brandmænd implementere agentfri backup fra Asigra at centralisere databeskyttelse.

West Yorkshire Brand Redning Service har henvendt sig til online backup til at centralisere sine data recovery strategi. Det har indsat en agentfri backup produkt fra Asigra til at erstatte deres tape-backup.

Brandvæsenet dækker et 800 kvadratkilometer område, på udkig efter 48 brandstationer og en stab af 1,700. Tidligere, brandvæsenet stolede på bånd, der er gemt på forskellige kontorer. Men dette blev anset for at være en af de største risici som opbevaring på forskellige steder kan have til venstre for at service er åbne for tab af data eller korruption.

Den myndighed, der ønskede at centralisere sin IT infrastruktur til at sikre, at alle data kan gemmes sikkert på et sted for at minimere risici og sikre høj tilgængelighed på alle tidspunkter. Det havde også en masse af DET udstyr, der inden for hvert distrikt-rådet, men uden nogen dedikeret IT-professionelle er på plads, service kæmpet for at sikre, at der regelmæssigt sikkerhedskopierer data ups blev gennemført.

Myndighedens eksisterende produkt, var også problematisk, hvilket får serveren til at gå ned og ned ofte. De havde prøvet forskellige produkter af mange leverandører, men havde været forgæves at finde et produkt, der vil klare deres gruppe wire-system, og at de ikke var en del af en større pakke.

Produktet var indsat efter en høring med systemintegration og Kabler Begrænset (SICL), Leeds baseret forhandler. Brandvæsenet bestilte en 2TB komprimeret Asigra Televaulting software licens og bygget en hvælving i sit hovedkvarter til hus backup af data.

Den hvælving, der var knyttet til fem district-kontorer, der bakkes op grupperet Netware-servere. Selvom hovedkvarteret lagrede data permanent, brandvæsenet ‘ s eksterne sites kun gemt leve oplysninger til omkring 30 uger. Der var også mange programmer, der kræves for backup, herunder Novell, Microsoft, Unix.

Ray Ford, Direktør for Teknisk Service på Zycko, et andet firma, der hjalp med at anvende produktet, sagde, at mens brandvæsenet forstået vigtigheden af sikkerhedskopiering af data, at de ikke har de rigtige ressourcer for at sikre, at back up, der skete på en daglig basis.

“Traditionelle backup software kræver meget hurtige links til at sikkerhedskopiere data til en central hjemmeside, men fordi West Yorkshire Brand & Redning var på vagt 24 timer i døgnet, de havde lidt tid til at afsætte til denne vigtige opgave, at placere dem i risiko for tab af data. De havde brug for alle deres stationer til at blive bakket op på en central beliggenhed,” sagde han.