Uke i Gjennomgang: iPhone kommer til Orange og Vodafone

0
205

Week in Review

O2 mister sin iPhone eksklusivitet, Google viser 11, Ballmer angrep Google – igjen, og Storbritannia kommer 25. i bredbånd.

Det var alltid kommer til å skje etter hvert, men på mandag ble det avslørt at O2 ville til slutt nødt til å gi avkall på sin vice grep som på iPhone, med nyheten om at Orange ville være å selge telefonen i tide til Jul. Ikke før hadde nyheten slo, når Vodafone annonsert at det også ville være å spre Apple kjærlighet til sine kunder,men bare fra tidlig i 2010.

Nyheten samme dag at Apple feiret de to million laste ned på Apple store.

Snakker av milepæler, 28 September markerte også 11. bursdag av Google, som i tilfelle du lurer på, er en populær søkemotor selskap.

Dell tiltrukket seg oppmerksomhet for å avsløre en super-tynn business laptop kalt Breddegrad Z rettet mot de som ønsker å gjøre et godt inntrykk, eller med andre ord, velstående show-offs. Vi vil ha en, men vi er bare en av de to tingene så sannsynligvis er nødt til å gå glipp av.

Microsofts Steve Ballmer fridde oppmerksomhet denne uken for det første for å måtte gå ned i lønn som nedgangstidene rammet Microsoft salg, og for å ta en sveip på Google Chrome har en markedsandel tall som bare en “avrunding feil”.

Og all hail the power of Digital Britain, som klarte å oppnå en mektig 25. plass i en global bredbånd studie bak andre wannabe globale krefter for eksempel Litauen, Bulgaria og Latvia. Ikke så gode nyheter, så som i henhold til dette analytiker rapporten vi henger etter i å forberede for sikkerhetstrusler, for når vi får vår digitale huset i orden. Minst O2 er i ferd med å rettssaken LTE , 4G mobile nettverk utfordrer i STORBRITANNIA.

Og du kan ikke gjemme seg bak anonymitet på Twitter, bør du ha tenkt at det ga deg noe, som en BRITISK domstol har tjent opp en stevning av “kvitring” det til noen som var utgir seg for å være noen andre. Så vær forsiktig ut det.