Uge euro ser Gartner trimme DET, at bruge outlook

0
95

Money down drain

Svækkelsen af euroen over for dollaren i første halvdel af 2010 har tvunget analytiker til at revidere sine udgifter prognose for året nedad.

Industrien analytiker Gartner har sænket sin globale IT-forbrug prognosen for 2010 på bagsiden af euro ‘ s devaluering over for dollar siden starten af året.

Selskabets første kvartal udgifter prognose forudså IT-udgifter ville alt $3.4 milliarder i 2010, op 5.3 per cent på $3.225 billioner forudsagt tidligere. Tre måneder senere, dog, og styrken af dollaren er tvunget til at finde ned til $3.35 billion – 3.9 procent stigning.

“Den Europæiske gældskrise har en indflydelse på udsigterne for DET forbrug,” siger Gartner research vice president Richard Gordon. “Den AMERIKANSKE dollar er styrket over for euro i løbet af andet kvartal af 2010, og denne tendens vil sandsynligvis fortsætte i andet halvår af 2010, hvilket vil lægge et nedadgående pres på US-dollar-denominerede DET forbrug vækst.”

Fra handel på omkring $1.45 i starten af året, og 1,35 dollar for tre måneder siden, euroen har siden smuttede til $1.21 mod dollar i dag. Det, kombineret med pres for at nedbringe gælden i løbet af de næste ti år, har ført Gartner til at konkludere, at recovery er tilbøjelige til at være langsommere i Europa, end det først troede.

“På længere sigt er de offentlige udgifter vil blive indskrænket i Europa, som regeringerne i kampen for at bringe budgetunderskuddet under kontrol i løbet af de næste fem år, og til at nedbringe gæld i løbet af de næste 10 år,” sagde Gordon.

“Den Private sektor den økonomiske aktivitet vil også blive hæmmet på grund af den direkte virkning af stramninger på centrale regering leverandører og indirekte virkninger forårsaget af” ripple effect.’ En effektiv politik for svar vil være afgørende for at stimulere investeringerne i almindelighed, og i DET i særdeleshed.”

Nogle af de stærkeste vækst forventes i computer hardware sektor, som Gartner forventer, vil vokse 9.1% $363 mia holdt oppe af den hastige udbredelse af mobile computing blandt forbrugere og vende tilbage til normal udskiftning cykler for virksomheder, hvoraf mange frøs deres udgifter programmer under sidste års økonomiske afmatning.

Software (3,1%), IT-Tjenester (2.9%) og telekommunikation (3.4%) vil også se en vækst i 2010, men ikke i nær samme omfang.

“Vores nyeste IT-udgifter prognosen afspejler den kendsgerning, at den globale økonomiske udsigter er stabil, men sårbare over for stød i centrale regioner og brancher, hvilket betyder, at DET udgifter beslutninger er stadig kontrolleret værdi,” sagde Gordon.

“Ledere er rettet mod 2010 som en “tilbagevenden til vækst’ år, og muliggøre vækst strategier, Økonomidirektører forventer øgede IT-udgifter. Men it-chefer ser kun marginale stigninger i budgetter og er begrænset til væsentlige IT-udgifter med diskretionære udgifter stadig på hold.”