Synchronica tilbyde disaster recovery for mobile brugere

0
95

Nye produkt gør det muligt for mobile brugere sikkerhedskopiere vigtige telefonnumre data gennem luften.

Mobile phone-brugere vil snart være i stand til at sikkerhedskopiere deres data, e-mails og filer, der er gemt på deres mobiltelefoner i luften.

Mobil synkronisering og device management selskab Synchronica har lanceret sin nye Backup og Gendan-program, der tager sigte på telefonen brugere har behov for en back-up af telefonens data i tilfælde af, at deres enhed er tabt eller stjålet.

Carsten Brinkschulte, administrerende direktør i Tunbridge Wells-baseret firma, der sagde, at de ville tillade, at mobil-operatører og application service provider til at generere ekstra indtægter, og henviste til en undersøgelse fra Zelos Research group, der viste, at 20 pct. af mobiltelefon-abonnenter var på udkig efter en service, som vil give dem mulighed for at sikkerhedskopiere vigtige data fra mobiltelefoner.

“En over-the-air backup og gendannelse service kan være den første mobile data-anvendelse ud over SMS for at få succes i det brede marked,” sagde Brinkschlte. “Såvel som til at yde en ekstra indtægtskilde for operatører og udbydere, de kan også reducere churn og vedligeholde ARPU.”

Tjenesten vil ikke blot give brugerne mulighed for at have en back-up, men det vil også gøre processen med at opgradere en telefon nemmere. Kunder kan bruge backup-og restore mulighed for at overføre deres personlige oplysninger via luften til deres nye telefon.

Synchronica sagde, at en af dets første mobil operatør kunder for produktet var norsk mobiloperatør NetCom.

“Vi ønskede at være i stand til at tilbyde vores kunder en OTA-backup og gendannelse facilitet til deres personlige data, som ville betyde, at en ændring af telefon – enten på grund af tab eller opgradering – ville det ikke ensbetydende med at miste alle vigtige oplysninger,” sagde Arne Igesund, Leder af Data-Tjenester på NetCom. “Med Synchronica løsning, kan vi yde vore kunder en problemfri data migration fra én enhed til en anden, hurtigt og nemt.”

Han sagde, at en anden fordel ved produktet er, at det er baseret på den SyncML-åben standard, hvilket betyder, at det arbejder på en bred vifte af udstyr.

Mobiltelefon nyheder, anmeldelser, temaer og downloads på Ved Din Mobil