Offentlige afvise kontaktløse betalinger

0
94

Survey spørgsmål sikkerhed og bekvemmelighed, mens kortudstedere slå tilbage.

Dagen før MasterCard er grund til at lancere sin kontaktløse ordning i STORBRITANNIEN, en ny undersøgelse viser, at forbrugerne vil afvise den nye betalingsmetode, se det som mindre sikker.

Næsten to tredjedele (70 pct.) på mere end 2.000 mennesker spørgsmålstegn ved uafhængig forsker YouGov sagde, at de mener, kontaktløse betalings-og kreditkort, vil øge deres risiko for svig, mens kun 15 procent sagde, at de var “meget sandsynligt”, at bruge deres kreditkort til transaktioner på under £10.

De store kortudstedere har talt op kontaktløse for nogle måneder nu, som en måde for kunder at fremskynde udbetalingen af lav værdi for køb. Kunderne behøver kun at svinge en kort nær en læser til en transaktion for at blive godkendt. Og kunderne er kun bedt om at indtaste deres PIN-koden for at nulstille en grænse, når denne grænse er nået.

Men undersøgelsen, der var bestilt af ATM operatør Bank Maskine, fandt 72% af dem, der mener, at kortet vil gøre det lettere for deres børn at købe elementer ved hjælp af et kort uden tilladelse. Mens 75 procent sagde, at de foretrækker at bruge kontanter og er ‘ikke tilfredse’ med tanken om, at det forenede KONGERIGE til at blive et “pengeløst samfund”.

Operatøren sagde, at det mest bekymrende aspekt af den nye betalingsmetode, hvilket afspejles af den stærke modstand mod ethvert tiltag i retning af et pengeløst samfund, var, at kontaktløs teknologi vil blive indlejret i alle nye kort. Omkring 70 millioner kort er tilbøjelige til at være aktiveret for kontaktløse brug, på trods af undersøgelsens konklusion om, at 40 procent vil hellere have mulighed for at deaktivere kortet.

Ron Delnevo, Bank Maskine administrerende direktør sagde: “Der kan kun være ét motiv bag dette nye “hvæsen” – snarere end at være omkring kundeservice, det er simpelthen en anden manøvre, som bankerne at slippe af med de penge, som de hader.”

I mellemtiden, MasterCard i morgen er grund til at afsløre sin egen kontaktløse system, ‘PayPass’ i kølvandet på lanceringen af Barclaycard ‘s OnePulse tilsvarende, baseret på Visa’ s ‘Bølge og Betaler” – ordning, der blev lanceret i London i sidste måned.

Oliver Steeley, MasterCard Europe chef for strategi og planlægning fortalte DET PRO tilførsel af kortet teknologi, ville det være op til de enkelte udstedere. Og bekymring over, hvordan sikre den nye teknologi ville være var kun forventes i første omgang, med den stærkeste modstand, som kommer fra håndtering af kontanter aktører i branchen.

“PayPass er en trussel mod deres forretning,” sagde han. “Jeg kan forstå de bekymringer, der på dette tidlige tidspunkt i den kontaktløse livscyklus, men vi har allerede fået 16 mio kort eller enheder aktiveret på tværs af 19 lande, med 55,000 købmænd i hele verden, og jeg kan fortælle dig, at diskussionen hurtigt bevæger sig fra sikkerhed og risiko bekymringer til en ca værdi, når kunderne rent faktisk forsøger det.

“Folk nok sagt det samme om at få kontanter ud af et” hul i væggen ” for 40 år siden.”