Mobiler er mere værdsat end kæledyr, hævder undersøgelse

0
105

Carphone Warehouse-bestilt forskning fastslår, at nogle brugere ville blive mere ked af tabet af deres mobil end et dyr.

For nogle brugere er livet uden en mobil er en mere rystende tanke, end at skulle leve uden deres elskede kæledyr, ifølge forskning offentliggjort i denne uge.

Med fremkomsten af mobil, web og en stadigt voksende vifte af forretnings-og forbruger-fokuseret håndsæt, to-tredjedele af brugerne sagde, at tabet af deres mobile vil gøre dem til ‘forstyrret’ sammenlignet med 64 pct., der havde det på samme måde om deres kæledyr, YouGov undersøgelse fundet.

Lidt over en fjerdedel (27 pct.) af de adspurgte, der er beskrevet deres mobiltelefon som værende en “ejendomsfolk” med mere end halvdelen (56 pct.) siger, at deres lille ven var meget vigtigt for dem.

“Denne forskning viser, at mennesker, der er alvorligt følelsesmæssigt knyttet til deres mobiltelefoner, og vil virkelig savne dem, hvis de blev beskadiget eller går tabt,” sagde Anthony Caie fra Livline, Carphone Warehouse ‘ s forsikring division, som bestilt forskning.

“Mobiler, der ikke bare indeholder oplysninger, det ville være besværligt eller pinligt at tabe, såsom folks telefon numre eller personlige sms-beskeder – i stigende grad de hold genstande af affektionsværdi, såsom fotos, videoer og musik. Telefoner i dag, er meget værdifuld og dyre ting. Hvad finder vi overraskende er, at flere mennesker ikke kan tage forsikring mod risikoen for at miste deres telefon. Den seneste British Crime Survey fandt, at 800.000 mennesker havde deres mobil stjålet i en 12 måneders periode. Vores egen forskning fandt, at næsten en fjerdedel af befolkningen har haft en mobil stjålet eller tabt for godt, så der er desværre en ret stor chance for, at dette vil ske for dig,” sagde han.

Forskning har også fundet interessante resultater efter køn og geografi.

Kvinder har en lille kant på mænd i forhold til, hvor bedrøvet de ville være, hvis de mistede deres mobiler, med 69 procent af damerne sagde, at de ville være ked af, sammenlignet med 62% af mændene.

Brugere i Midlands toppede meningsmåling om, hvem ville være mest ked af at miste deres mobil, med 73 procent af de adspurgte indrømmer, at deres enhed afhængighed, tæt fulgt af den Nord-Øst med 70 pct. Dem i den sydvestlige del var mere bekymret over tabet af et kæledyr, med lidt under tre fjerdedele (73 pct.) af de adspurgte indrømmer, at en sådan situation ville forstyrre dem, sammenlignet med blot 49 pct., der siger, at de ville være trist, hvis de mistede deres mobil.