Kerstverlichting kan leiden tot Wi-Fi-interferentie

0
106

Ofcom app kunt u controleren wat de invloed van uw internet verbinding thuis en op het werk

Met nieuws kerstverlichting kunnen interferentie veroorzaken met uw Wi-Fi-verbinding, Ofcom heeft een app die zal u helpen te controleren wat er precies in de weg van snelle download snelheden.

De Wi-Fi checker werd voor het eerst gelanceerd in Wales en meet de kwaliteit van een Wi-Fi-netwerk in een gebouw. Het biedt ook de beste tips om te helpen bedrijven en bewoners stimuleren hun connectiviteit.

Ofcom zei in een verklaring: “Draadloos breedband kan niet zo goed werkt als het zou kunnen in meer dan een kwart miljoen woningen en kantoren in Wales en in meer dan vijf miljoen engelse huizen, volgens Ofcom onderzoek dat vandaag is gepubliceerd. Dit wordt vaak veroorzaakt door de Wi-Fi set-up in het huis vertragen van breedband.

“Het kan iets eenvoudigs als interferentie van andere elektronische apparaten, zoals een magnetron, babyfoon, een lamp – of zelfs Christmas fairy lights.”

Rob van Putten, Senior Director bij Netgear zei de app is het helpen van consumenten en bedrijven begrijpen hoe de minst voor de hand liggende voorwerpen thuis en op kantoor kan worden belemmerd en de kwaliteit van breedband – een probleem dat vaak over het hoofd gezien.

“Weet u niet dat uw Wi-Fi-signaal daadwerkelijk kan gemakkelijk worden onderbroken door [deze apparaten],” zei hij. “Het is daarom belangrijk houd uw apparaat uit de buurt van [hen] om te voorkomen dat het conflict met de Wi-Fi.”

Hij legde uit dat het niet alleen kan het een ergernis om een dergelijke storing optreden, maar het kan ook ernstige gevolgen hebben als de vraag is waarschijnlijk veel hoger, rond de feestdagen, met sociale media gaat in de overdrive en de vele gezinnen ontvangen van aangesloten gaven in hun kousen.

Netgear beveelt de plaatsing van de router is de sleutel, waardoor hij geplaatst uit de buurt van elektrische kabels of A/V-apparatuur, noch mag het opereren van kasten, kelders, zolders of garages. Als u last heeft van een trage download snelheden, kunt u proberen het aansluiten van de router naar een andere telefoon de verbinding te schakelen routers of het installeren van een range extender op de versterking van het signaal.

Ofcom de Wi-Fi checker werd gelanceerd samen met een rapport van de toezichthouder bleek dat de snelheid van supersnel breedband in het verenigd koninkrijk. Hoewel het gezegd, er werden belangrijke stappen gemaakt om alle gebieden van het verenigd koninkrijk tot breedband, het bleek ook dat er een lange weg te gaan tot de diensten zijn het aanbieden van de best mogelijke kwaliteit.