Hvordan Google Hjem og Amazon Echo vil overbevise folk smarte hjem er ikke ubrukelig

0
198

IoT industri tall tro at folk er ennå ikke klar for en tilkoblet liv

Google og Amazon er inngangen til Internet of Things (IoT) industri vil bidra til å selge konseptet med en “smarte hjem”, i henhold til store tekniske spillere.

Lanseringen av smarte hjem assistenter som Google Hjem og Amazon Echo viser at teknologien er raskt nærmer seg løpetid, men det offentlige har vært merkbart for treg til å hoppe om bord på den tilkoblede bandwagon.

Imidlertid, Bosch, et selskap som har vært svært aktive i IoT, mener at denne typen produkter med bredt forbruker appell vil også være til fordel for andre produsenter av smarthus-teknologi.

Uttaler til DET Pro på Paris ‘ Koblet Konferanse arrangement i dag, Thomas Finke, director of sales for Bosch er smart home divisjon, sa: “Hver markedsføring dollar for tiden brukt av en av de store aktørene er faktisk 50 cent i lommene på alle andre,” Finke sa, “fordi vi har opprettet dette markedet først.”

Men han la til: “Det vil være minst 12 til 18 måneder før bransjen virkelig tar av. Allerede ser vi den første frø av det, men det er ennå ikke et massemarked.”

En av utfordringene til større smart home adopsjon er å overbevise folk at de ikke er “ubrukelig”, i henhold til Håndverket AI ingeniør Lionel Ferrand.

“Vi komme nærmere mennesker som erkjenner at et smarthus er nyttig,” sa han, men påpekte at offentlige oppfatningen av smarthus-teknologi var fortsatt en barriere.

Smart home assistenter som Google Hjem kan være en utmerket måte å bekjempe dette, men fungerer som en slags “gateway drug” for forbundet å leve. Dette er fordi de er “mer plug-and-play, mer enkel å bruke” enn andre IoT produkter, sa Ferrand.

Dette er fordi disse produktene bruker conversational talekommandoer snarere enn kompliserte grensesnitt, noe som gjør dem mye mindre skremmende for ikke-tekniske mennesker, lagt til Matthieu Boussard, også et Håndverk AI ingeniør.

Mens Ferrand advart om at bare kjøpe en av disse enheten vil ikke automatisk få hjemmet til å virkelig tilkoblet”, kan de bidra til å gi et første inntrykk av hva en smart home kan være”.

“Det kan spare oss for tid, og tid er en enorm ressurs for menneskeheten, og hvis vi kan spare tid på å gjøre vedlikehold, ved hjelp av et hus, vi kunne ha mer tid til å gjøre personlige ting som vil gjøre oss til bedre mennesker.”