Første Valg bruger test værktøj til at øge online-tjenesten

0
94

Rejseselskabet vil bruge empirix ‘ s e-TEST-software suite til at automatisere test og identificere problemer, før de have en negativ indvirkning på kundens oplevelse.

Første Valg planer om at gennemføre innovative test-teknologi til at sikre, at alle kunder, der vender web-applikationer, der tilbyder en god oplevelse, og resultere i gentagne besøg og salg fra ferie beslutningstagere i, hvad der er et yderst konkurrencepræget marked.

Forskning har vist, at forbrugerne er meget vægelsindet, når det kommer til shopping på nettet og vil ikke tolerere langsom eller klodset hjemmesider. Ved at gøre brug af empirix ‘ s e-TEST-software suite, Første Valg håber at overvinde denne hindring og fjerne ansøgning flaskehalse, før de begynder at påvirke kundernes tilfredshed.

Rejseselskabet vil bruge teknologien til at automatisere test proces, der hurtigt og nemt uden at skulle gøre noget skræddersyet programmering. Dette vil både reducere den nødvendige tid til at teste applikationer samt fremskynde nye funktion og funktionelt tilføjelser.

“I stigende grad internettet er at spille en afgørende rolle som en salgskanal i rejsebranchen,” sagde Alun Williams, leder af e-handel på First Choice.

“Vi hurtigt at udvikle ny funktionalitet til vores hjemmeside og har købt sig ind i Empirix’ produkt for at lette en effektiv regressionstest. Den tekniske kompleksitet af hjemmesiden kræver intensiv QA ved hver udgivelse; Empirix ‘ automatiserer dette for os, som giver os mulighed for at være mere fleksibel i at forbedre online-bruger-oplevelse,” sagde han.