Ex-Autonomi administrerende DIREKTØR opfordrer HP aktionærer til at løse finansielle problemer

0
109

HP/Autonomy

Mike Lynch, sender SOS til HP aktionærer til at hjælpe med at rydde op Autonomi finansielle fordringer.

Tidligere Autonomi, CEO Mike Lynch har opfordret HP aktionærer til at hjælpe ham med at løse hardware giant ‘ s krav om finansielle uregelmæssigheder på Cambridge-baseret software firma.

De to parter har været involveret i en krig på ord siden November 2012, hvor HP hævdede “alvorlige regnskabsmæssige uregelmæssigheder” fandt sted på Autonomi, før det blev overtaget af sælger.

Dette blev efterfulgt af HP ‘ s meddelelse om, at det var til at betale en $8.8 milliarder nedskrivninger som følge af, at det at købe Autonomi.

Lynch har altid ihærdigt afvist beskyldningerne, og har gentagne gange bedt om HP for afklaring og dokumentation for sine påstande.

Han er nu gået et skridt videre ved at skrive et åbent brev til HP aktionærer, og beder dem om at hjælpe ham med at løse sagen, samtidig med at opstille en liste af spørgsmål, som han ønsker, de sælger til hurtigst muligt at besvare.

“Jeg skriver til dig i dag for at give anledning til alvorlig bekymring over den måde, HP har foretaget i denne sag, og at fremlægge en række spørgsmål, som HP forvaltning skal besvare,” Lynch skriver.

“De beviser, der viser, at HP er ikke bare udtværing os [den tidligere Autonomi management team], men også vildledende dig, dens aktionærer. Jeg beder dig om at hjælpe med at sætte tingene rigtigt.”

For eksempel, Lynch ønsker HP til at fremlægge de beviser, man hævder, viser tegn på økonomiske uregelmæssigheder på Autonomi, og for at afsløre, hvordan det beregnes sin 8,8 milliarder kroner skrive ned figur.

Han fortsætter med at hævde, at der, i de 16 måneder, da de påstande, der var lavet, HP har ikke fremlagt nogen beviser til at underbygge sine påstande.

“Det har i stedet selektivt lækkede dokumenter og oplysninger til den internationale medier, ofte ved hjælp af materiale, der er taget ud af kontekst til at skabe et forkert indtryk og smøre vores omdømme,” tilføjede han.

“Jeg vil opfordre dig til at fortsætte med at søge svar på disse spørgsmål. Meg Whitman [HP CEO] har gjort brændbar og ærekrænkende beskyldninger på vegne af hendes selskab. Hun skal nu præsentere den detaljerede beviser, der begrunder disse påstande.”

DET Pro kontaktede HP om et svar til Lynch ‘ s brev, og har modtaget følgende udtalelse fra virksomheden.

“HP har tidligere rapporteret, er det afdækket en lang række regnskabsmæssige uregelmæssigheder på Autonomi forud for købet af HP,” erklæring læser.

“HP oplyste, at disse uregelmæssigheder til passende civil-og strafferetlige myndighederne i STORBRITANNIEN og USA. HP fortsætter med at samarbejde i en igangværende efterforskning af de regulerende myndigheder.”

Se relaterede

Tidligere Autonomi, CEO Mike Lynch, afviser HP “uregelmæssigheder” hævder den Tidligere Autonomi, CEO bruger åbent brev til at afvise HP uregelmæssigheder hævder den Tidligere Autonomi, chief Lynch ryggen Augmented Reality start