Cloud-Net lancerer virtuelle nummer opkald-redirect service

0
102

VoIP picture

Virtuelle Service gør det muligt for enkeltpersoner og små virksomheder til at bruge en geografisk fastnet nummer og modtage opkald hvor de kan lide.

Små virksomheder og erhvervsdrivende kan give kunderne mulighed for lavere priser på opkald til fastnet, men stadig har mulighed for at modtage opkald på deres mobiler, takket være en ny tjeneste.

Service – Virtuelle Nummer, fra sælger Cloud-Net – kan viderestille alle opkald fra en UK-baseret geografisk nummer til et andet nummer. Dette kan være enten en mobiltelefon eller en anden fastnet oprettet af brugeren.

Den service er rettet mod enkeltpersoner eller små virksomheder på farten, som blikkenslagere, elektrikere og ingeniører, der er afhængige af telefonen, meddelelser, men der er ikke altid på kontoret til at modtage opkald.

I stedet for at sætte en mobil telefon nummer på deres reklamer, Virtuelle Service tillader handlende at fremme en standard fastnet nummer, hvilket sparer kunderne for penge. Men de kan stadig tage opkald, når du er på farten.

Cloud-Net giver flere numre, der skal sendes til en enkelt destination, så hvis en erhvervsdrivende tilbyder tjenester i to byer, han eller hun kan leje et lokalt nummer i hver.

Virtuelle Service koster £10 at oprette i første omgang, med nogen tidsbegrænset kontrakt, og £2 per nummer der er viderestillet. Tallene kan i sig selv være valgt online, og holdt for livet.

Cloud-Net administrerende direktør Charles Chance, mener, at det vigtigste værdi, de service-tilbud til de små virksomheder, er at være i stand til at målrette specifikke områder af reklame ved hjælp af et lokalt nummer.

“Forskning viser, at forbrugerne vælger de tjenester, der er lokale for dem i første instans,” sagde Chance. “For virksomheder, der er baseret på et område, rettet mod en anden, den Virtuelle Antallet Service er ideel.

“Du kan også ændre dit nummer, når du ønsker, og sætte op forskellige steder, for omstilling af opkald i forskellige tidsintervaller. For eksempel, inden for kontortid opkald kan dirigeres til en mobil, og efter timer til fastnet.”

Alle omdirigeret opkald debiteres i Cloud-Net ‘ s standard priser, som for under fire numre er 1,2 øre per minut til fastnet og 9,5 pence for mobiler.