Citrix ønsker at levere Windows-10 som en service

0
102

Microsoft CEO Satya Nadella siger Citrix vil sætte gang i vedtagelsen af nye styresystem

Windows-10 er indstillet til at få en suite af nye business funktionalitet, takket være en fornyet partnerskab mellem Microsoft og virtualisering firma Citrix.

Taler på Citrix Synergy 2016 i Las Vegas, til ny administrerende DIREKTØR Kirill Tatarinov meddelte selskabet vil gøre det muligt for XenDesktop VDI til at levere Windows-10 as-a-service fra Microsofts Azure-Skyen.

Tatarinov sagde, at flytningen er både baseret på virksomhedernes eksisterende 25-års partnerskab, og det faktum, at virksomheder i stigende grad flytter eller ønsker at flytte til Windows 10.

“I dag, jeg er meget glade for, at vi tager vores mangeårige, etages partnerskab med Microsoft til det næste niveau,” sagde Tatarinov.

“Vi arbejder sammen om at få XenDesktop drevet VDI til at hjælpe med at levere Windows-10 desktop as a service fra Azure cloud,” fortsatte han. “I min samtale med mange kunder, Windows 10 installationer er hurtigere på et stadigt stigende tempo, og mange af vores kunder fortæller mig, at de ønsker at installere Windows på 10 renoveret hardware i et virtualiseret mode. Og dette partnerskab slipper af denne mulighed, og gør os i stand til at gøre det og få det til den næste fase.”

Microsoft CEO Satya Nadella også hyldet fornyet samarbejde mellem de to selskaber.

Der vises via video, han sagde: “I Microsoft, vores mission er at give hver person og hver enkelt organisation på planeten til at opnå mere, og det centrale for denne mission er at skabe et stærkt partnerskab med virksomheder som Citrix.”

“Citrix er … at hjælpe vores fælles kunder til at fremskynde vedtagelsen af Office 365 og Windows 10, gør dem i stand til nemt at samarbejde fra alle steder på den mest sikre og mest produktiv platform for business,” tilføjede han. “Jeg er virkelig begejstret over det arbejde, som de to virksomheder gør sammen for at bringe disse nye innovationer til markedet og bidrage til organisationer af alle størrelser omdanne og udnytte de muligheder, der ligger forude.”