CeBIT 2007: Fujitsu Siemens en EMC-vorm Europees power-bloc

0
196

Storage en computing reuzen om samen te werken aan producten en diensten voor de volgende generatie datacenters.

Fujitsu Siemens en EMC hebben aangekondigd een nieuwe deal om samen te werken aan diensten en producten voor de volgende generatie van datacenter-architectuur.

Onder de deal beide bedrijven zullen verder integreren van de producten van de andere in hun verkoop lijnen zowel fo. Fujitsu Siemens al rebadges de EMC CLARiiON merk onder de FibreCAT merk terwijl EMC verkoopt Fujitsu Siemens CentricStor Virtuele Tape Apparaat door middel van haar programma te Selecteren.

Minder dan een jaar na te zijn overgenomen door Fujitsu Siemens, HET Product Services (ITPS) is geworden zowel winstgevende en bereikt EMC Certificering status waardoor het deelnemen aan de EMC-Geautoriseerde Service-Netwerk.

Beide bedrijven zijn gericht op SAP en zijn van plan om samen te werken aan de uitbreiding van hun huidige oplossingen voor SAP klanten. Dit zal gebaseerd worden op de Fujitsu Siemens FlexFrame-technologie. Microsoft is van een andere leverancier die zal worden gericht op zowel bedrijven integreren hun producten gericht op de Exchange 2007 en SQL-Server op de Fujitsu Siemens BladeFrame platform.

Dr. Helmut Beck, vice president Fujitsu Siemens’ storage product division zei: “Dit is niet alleen over het doorverkopen van het product is een belangrijke strategische alliantie. We zijn al de belangrijkste partner in Europa voor de EMC-en nu nemen we die relatie een beetje verder. Met deze aankondiging zijn we ook het uitbreiden van de relatie naar andere gebieden via ITPS wie zal het voortouw nemen op het leveren van veel van deze nieuwe diensten voor klanten van SAP en Microsoft.”