BT lancerer search engine marketing service

0
86

Web-Klik tilbyder de mindre spillere en chance for at få større og større målretning af nye kunder, i henhold til service forælder til BT.

BT har i dag lanceret en ny søgemaskine marketing service, døbt Web-Klik, styrke sit fokus på lige konkurrencevilkår for små og mellemstore virksomheder (Smv ‘ er).

Den nye service er rettet mod at hjælpe mindre virksomheder til at fokusere på nye kunder, der bruger den strøm af internettet, ved at lade dem have et sponsoreret link på store og lokale søgemaskiner, herunder folk som Google, MSN og Yahoo.

Dem, der tilmelder sig den tjeneste, der er baseret på et fast månedligt gebyr, og minimum 12 måneders kontrakt – også drage fordel af eksperter, som skal analysere deres eksisterende hjemmeside og brug af søgemaskiner til at definere søgeord, der genererer mest interesse, i tillæg til professionelle tekstforfattere til at skabe resultater-drevet annoncer for dem.

De månedlige omkostninger, der starter ved £20 eksklusive MOMS og er beregnet baseret på fem niveauer, afhængig af arten af de små og mellemstore virksomheder – og hvor mange klik de vil hver måned. Alle genererede leads er rettet direkte til den pågældende SMV ‘ s websted, snarere end via andre online mapper, ifølge BT.

“Mere end 70 procent af internet brugere er afhængige af søgemaskiner til at finde en lokal tjeneste, og de er en bevist måde at generere kundeemner. Men det kan blive både tidskrævende og dyrt at etablere og opretholde en kampagne,” sagde Bruce Abercromby, general manager for BT ‘ s strategi og udvikling division.

“BT Web-Klik hjælper ved at vælge relevante søgeord og får trafik til din hjemmeside, gør det muligt for små virksomheder at fokusere på at konvertere forespørgsler til salg – og det hele for et fast månedligt budget. Vi garanterer at du vil få de resultater, du ønsker, til den aftalte pris – eller vi vil give dig dine penge tilbage for ikke-leverede klik”.