Briter bruker 30 timer i uken online

0
229

World Wide Web

uSwitch undersøkelsen viser at den Britiske bruke 30 timer i uken i gjennomsnitt, surfe på nettet.

Briter tilbringer i gjennomsnitt 30 timer i uken på nettet, ifølge forskning.

Den nye studien fra uSwitch viser at, på en vanlig arbeidsdag, Britiske folk bruker to timer på nettet for arbeid og tre timer på nettet for å spille, med et gjennomsnitt på tre timer en dag i helgen.

Helgen surfing tid økt til mer enn åtte timer om dagen for de mellom 18 og 24.

Jason Glynn, ekspert på kommunikasjon uSwitch.com, sa i en uttalelse: “Denne forskningen viser stor betydning at internett er å ha på Britiske livet. Bredbånd er raskt blitt en nødvendighet – like viktig for vår livskvalitet som gass eller elektrisitet.”

Han la til: “Vår tillit ser ut til å øke dramatisk i løpet av de kommende år som yngre generasjoner kommer til syne, legger Regjeringen under enda mer press for å levere universell tilgang til bredbånd over hele landet.”

Undersøkelsen fant også en avhengighet til sosiale nettverk nettsteder med 25 prosent av respondentene sier de “trengte” å bruke nettsteder minst en gang om dagen.

Eldre generasjoner var mindre interessert i det liker på Facebook og Twitter med 67 prosent av de over 65s ikke bruke sosiale nettverk nettsteder for alle, men igjen 18 til 24 brakett viste at 30 prosent bruker mer enn fem timer i uken bare på disse nettstedene.

“Som vi går mot Digital Britain noen grupper, som eldre, er i fare for å sakke akterut,” lagt Glynn.

“Mer arbeid må gjøres for å stimulere til økt ta opp blant disse gruppene, som ellers kunne være venstre vanskeligstilte.”

Undersøkelsen avslørte også at 93 prosent av respondentene gjorde sine innkjøp på nettet, så vel som 82 prosent sier de administrerte økonomien via internett.