Brian Kan støv fra Victoriansk teknologi til at bygge Google Pap VR rival

0
100

Queen-guitaristen har skabt en virtual reality viewer til smartphones

Queen-guitaristen Brian May har designet og lanceret sin egen smartphone virtual reality viewer som en konkurrent til Google Pap.

Måske er London Stereoskopisk Selskabet først udgivet UGLEN viewer i 2009, som bruger den Victorianske teknologi stereoskopi (opretter et billede med den illusion af dybde ved hjælp af to billeder, der er optaget fra forskellige vinkler) for at tillade brugere at få vist 3D-billeder, der er trykt på kortene.

Nu Kan lancere en £25 smartphone-kit, som giver UGLE til at være tilpasset til en VR-viewer, der ligner Google Pap. Seeren består af en plastik ramme med et par af optiske linser i den ene ende og en pap-backed magnetstribe på den anden.

Enhver type smartphone kan monteres i fremviseren, der giver brugerne mulighed for at fordybe sig i 3D, 360-graders virtuel-virkelighed, fotos og videoer. Polypropylen rammen er sammenklappelig og en skyder kan bruges til at justere betragtningsvinklen.

“Det var min drøm. Det bringer Victorianske teknologi ind i det 21 århundrede – og Victorianere vidste en ting eller to,” Kan fortalte Tillid Anmeldelser.

Seeren vil blive frigivet i midten af juni, og fans af Dronning måske ønsker at overveje at købe en. Den seneste Queen + Adam Lambert koncert i Barcelona blev filmet af 360-graders-kameraer og optagelserne vil blive stillet til rådighed som en VR-oplevelse.

“Jeg er så begejstret for dette, fordi ingen har gjort det. Dette vil være første gang, at du har en virtuel virkelighed tur kontinuerligt gennem en koncert. Det er ikke som at bladre mellem kameraer og holdninger. Det er en løbende proces, og et skridt, som ingen har taget før,” Kan siges.