Beoordelingen roundup: Sony ‘ s X-rated laptop waif

0
101

X-Series

We zetten voor Windows 7 tegen Snow Leopard, Microsoft onthult Windows Phone 6.5, de Palm Pre-hits in de UK, Samsung krimpt een projector en Sony doet hetzelfde met laptops.

IBM System x3650 M2

Er zijn twee belangrijke hoogtepunten van deze x3650 rack server van IBM – laag energieverbruik en een remote management tools die zijn sterk verbeterd ten opzichte van vorige versies, waardoor onze recensent Dave een zeer leuke server camper.

Head to Head: Windows 7 vs Snow Leopard

Windows 7 komt aan het eind van de maand en om dat te vieren hebben we legerden zich tegen Snow Leopard, Apple ‘ s onlangs uitgebrachte update naar Mac OS X. Is dit lelijk? Ja.

Windows Phone 6.5 review: eerste blik

Het was een mooie week voor Microsoft lanceerde Windows Phone 6.5, de update/rebranding van het Windows Mobile besturingssysteem. Maggie neemt een kijkje en is voorzichtig optimistisch over de kansen van de verbetering van Microsoft ‘ s rep voor smartphones.

Palm Pre

De datum voor de release van de Palm Pre is eindelijk aangekondigd en reviews van de BRITSE versie verschenen. We zijn voldoende onder de indruk met zijn sierlijke interface en multi-tasking, maar er zijn nog steeds dingen houden het terug van bowlen ons volledig over.

Microsoft Office Web Apps review: eerste blik

Microsoft ‘ s Steve Ballmer heeft publiekelijk ontslagen Google Docs, maar komen volgend jaar zijn bedrijf zal zijn eigen take op het beschikbaar, die uiteraard zal binden in combinatie met Office 2010. We nemen een kijkje in een vroeg technical preview.

De Sony Vaio X-Serie review: eerste blik

Sony heeft een reputatie voor het produceren van uber dure, uber high-end kit en de nieuwe Vaio X-Serie zal niets doen om dat te veranderen. Deze ultra licht en ultra-dunne machine is uitgerust met een Intel Atom, maar op bijna 2.000 pond voor de high-end versie lijkt zinloos om te spreken van een netbook. En Sony zal ook niet leuk vinden, dus niet. We nemen een eerste blik.

Samsung SP-P410M

Zoals alles in tech, projectoren hebben kleinere, maar vaak ten koste van de kwaliteit. Deze Samsung is een perfect voorbeeld van een pint-sized stuk van de kit die het levert in de kwaliteit van de inzet.