Apple Dræber iPod Nano og iPod Shuffle

0
180

IPod ‘ en er ikke mere, med Apple at afbryde både Nano-og Shuffle. Det efterlader iPod Touch som den eneste Apple enhed nu sportslige iPod navn. Og vi ved alle, at der er mere end blot en separat musikafspiller. Og med det andet stykke tech, falder til den mægtige smartphone

7 Husholdningsartikler Vores Smartphones Erstattes, At De Måske ikke Skulle Have

7 Husholdningsartikler Vores Smartphones Erstattes, At De Måske ikke Skulle Have
Vores smartphones har erstattet en masse commons elementer, men er det virkelig det bedste?
Læs Mere

.

Teknologien udvikler sig med en forbløffende hastighed. Der var en kort periode, når digitale musikafspillere blev det nyeste og største ting. Da iPhone blev udgivet, og standalone musik spillere mistet deres glans. 10 år, og Apple er nu ved at hamre de sidste søm i iPod ‘ s kiste.

Den iPodocalypse Er Over Os

MacRumors var den første til at bemærke den forestående iPodocalypse, når det rapporteret, at Apple havde fjernet Nano og Shuffle fra sin hjemmeside og online butik. Mens du stadig kan se resultater for de enheder, når du søger, ved at klikke på “læs mere” eller “købe” links får du ingen steder.

Apple bekræftede derefter den nyhed, at begge enheder blev sat ud på græs, fortæller The Verge, “i Dag, vi er en forenkling af vores iPod lineup med to modeller af iPod touch nu med den dobbelte kapacitet, der starter ved kun $199, og vi er ophørt iPod shuffle og iPod nano.”

IPod Touch

iPod Touch 6G Revision & Giveaway

iPod Touch 6G Revision & Giveaway
Hvis du ejer en iPhone eller en smartphone for den sags skyld — hvorfor bør du købe en iPod i 2015?
Læs Mere

er faktisk stikning rundt for tiden. Og Apple har vist noget af en forpligtelse til at Røre ved en fordobling af lagerkapacitet af begge modeller. Så kan du nu købe en iPod Touch med enten 32 GB eller 128 GB lagerplads. De tidligere modeller, der tilbydes 16GB og 64GB.

Nano og Bland begge blev oprindeligt udgivet i 2005. De viste sig at være populære for en tid, og tilbød en måde for folk, der ikke havde råd til en iPhone eller iPad for at slutte sig til Apple-kulten. Men begge var begyndt at vise deres alder, især som hverken havde været opdateret i flere år.

Nostalgi Er en Stærk Følelse,

Vi er ret sikre på, at ingen var faktisk at købe disse ting mere, men nostalgi er sådan en stærk følelse, som vi er stadig ked af at se den iPod, der overlades til historien

5 Gode Måder At Sætte Din Støvede Gamle iPod Til Ny Anvendelse

5 Gode Måder At Sætte Din Støvede Gamle iPod Til Ny Anvendelse
Hvor længe har din gamle iPod været i en skuffe, uelsket og støvet? Sandsynligvis siden den dag du har opgraderet til en fancy nye touch version eller besluttede din smartphone ville være tilstrækkeligt til fra nu af. Men…
Læs Mere

. IPod ‘ en har haft en lang og vellykket kør selv; det er bare, at vi alle er flyttet over på smartphones og Spotify.

Ejer du en iPod Nano eller Shuffle? Er du ked af at se disse ikoniske enheder er udgået? Du kommer til at jage de resterende aktier, før det forsvinder? På hvilken enhed(s) lytter du til musik, i disse dage? De kommentarer, der er åben under…

Image Credit: Chloe Medier via Flickr