Anmeldelser oppsummering: Samsung lyser Galaxy

0
193

Samsung Galaxy

Samsung utgivelser sin første Android-telefon, mens vi pitch iPhone mot HTC Hero. I mellomtiden, Lenovo prøver å gjøre økonomiske, Lexmark får nettverk klar og HP ‘ s drivkraft arbeidsstasjon blåser oss unna.

Samsung Galaxy (i7500)

Hver Android-telefon har prøvd å pip alle de som har kommet før det, og dette er veldig mye sant av Samsungs første Android-basert smarttelefon. Stjernen av denne Galaxy har til å være en herlig AMOLED-skjerm, men etter litt tid med håndsettet, Maggie ikke få for starry eyed ” følelse av det ikke helt match opp til htcs mer heroiske innsats.

Hode til hode: iPhone 3GS vs HTC Hero

Snakker av Helten, dette var den telefonen som Maggie sette head-to-head med gjeldende smarttelefonen har kingpin, iPhone. De prøver å konkurrere på mange områder, men som noen av våre lesere har påpekt i kommentarene, som man ville ha en bedre sjanse for å overleve et fall fra en sykkel mens sykling. Jeg tror vi vet svaret på det ene – og det ikke begynner med “jeg”.

Lenovo IdeaPad U350

Vi vet Lenovo kan gjøre fullt laden , dyre bærbare datamaskiner godt, men kan det gå budsjett? Det er fortsatt en resesjon på vet du. Svaret er liksom? Den IdeaPad er bra, men vi er ikke blåst bort, men U350 på noen måte.

[a href=”http://www.itpro.co.uk/615748/hp-z800-workstation-review” target=”_blank”]HP Z800

Arbeidsstasjon[/a]

Vi er blåst bort, men med den utrolige kraften av HP Z800 arbeidsstasjon. Hvis våre tall kommer opp, dette er hva vi ville kjøpe selv om det ville være bare for å sjekke Facebook, selv om det ville være en kriminell avfall av effekten av de to Nehalem EX, Xeon, 5560 chips på innsiden, sammen med 24 GB RAM. Men det er ikke spec vi elsker mest – det er et elegant utseende og verktøy-mindre design.

Lexmark X736de

Skrivere må være klar over at du vet, minst som er hva vår anmelder Simon sier. Han henviser til nettverk bevissthet, og det er hva du får fra arbeidsgruppe satt Lexmark X736de. Det har selv en stor fargeskjerm som kan vise RSS-feeder – men vi har ikke sikker på hvorfor du ønsker det. Vi har mer imponert av tosidig utskrift og ekstern overvåking funksjoner.