5 Intelligente iPhone e-Mail-programmer til at Sortere Og Organisere Din Indbakke

0
239

Det er en god tid til at sige farvel til Apples Mail-app

iOS-Mail.app ‘ en Tips & Tricks til e-mail Som en Pro på Din iPhone

iOS-Mail.app ‘ en Tips & Tricks til e-mail Som en Pro på Din iPhone
Til trods for første optrædener, Mail til iOS er meget mere kraftfuld end det plejede at være.
Læs Mere

, især hvis du bruger en Google-konto. Mail.app ‘ en, mens en pålidelig kunde, ikke tilbyder noget mere end den traditionelle indbakke oplevelse.

I denne dag og alder, hvor så meget af dit arbejde, personlige og rejser liv drejer sig om e-mail, det er bare ikke nok.

Intelligent E-Mail?

App Store er fyldt med intelligente e-mail-programmer. Disse apps vil nogle af de tunge løft for dig: særlige sektioner for nyhedsbreve, intelligent svar, previews for ankommende pakker, og automatisk rejseplan tracking

15 Ultimative Chrome Udvidelser Til Planlægning Af Rejsen

15 Ultimative Chrome Udvidelser Til Planlægning Af Rejsen
Søg efter en flybillet eller hotel, planlægge en rute til vejen, spar elementer, du kan finde og opdage nye steder med disse fremragende 15 år rejser værktøjer til Chrome.
Læs Mere

. Den ene store intelligent funktion, at Mail-app, har ikke en smart indbakke.

Apps med smart indbakke funktion kun vise dig de mest vigtige e-mails fra kontakter, du holder af, og skjule alt andet. Hvis du bruger mail for alt, og noget, denne lille feature er virkelig nyttige.

De apps, der er anført nedenfor gøre alt dette og meget mere. De vil støtte din Google-konto, og de er alle gratis at downloade.

1. Spark

Spark er i øjeblikket den plakat barn til en rock solid intelligent e-mail-app. Mellem en tilpasselig smart indbakke, smart meddelelser, naturlige sprog, søgning, Hurtig Svar og iCloud sync

Hvad er iCloud-Drev & Hvordan Virker det?

Hvad er iCloud-Drev & Hvordan Virker det?
Forvirret om, hvad der gør iCloud Kørsel til forskellige Apple ‘ s andre cloud-tjenester? Lad os vise dig, hvad det kan gøre, og hvordan du kan få mest ud af det.
Læs Mere

det er ikke svært at se hvorfor: den er tilgængelig på iPhone, iPad, Mac og Apple Ur; den opfører sig på samme måde på alle platforme, plus det er gratis.

Spark intelligent email apps iphone 1

Spark starter du ud med en smart indbakke, der indeholder sektioner for nyhedsbreve

Lære Noget Nyt med 10 Værd-Det e-Mail-Nyhedsbreve

Lære Noget Nyt med 10 Værd-Det e-Mail-Nyhedsbreve
Du vil blive overrasket over kvaliteten af nyhedsbreve i dag. De gør et comeback. Abonnere på disse ti fantastiske nyhedsbreve og finde ud af hvorfor.
Læs Mere

og meddelelser. Gnist er alle om den kløgt. Du kan søge på e-mail ved hjælp af naturligt sprog, og den Smarte Meddelelser funktion giver dig besked om e-mails, som det tror, du holder af.

Spark intelligent email apps iphone 2

Personalisering er kernen til Spark. Du kan tilføje og fjerne widgets som kalender, pins og meget mere fra skærmen hjem. De fire knalde gestus kan tilpasses såvel. Det kommer med en indbygget kalender, og evnen til at pin-meddelelser. Og som dine indstillinger og konto synkronisere mellem enheder, du vil have den samme oplevelse, uanset om du bruger din iPhone eller din Mac.

2. Google Indbakke

Hvis du har en Google-konto, Google-Indbakke, er den e-mail-app, du skal bruge (ikke Gmail-appen). Google Indbakke har en masse tricks i ærmet. I stedet for en traditionel omvendt kronologisk feed af e-mails, du vil finde ud af, hvad Google kalder bundter, som dukker op, når de er relevante.

Du kan se en kommende kalenderaftale øverst, e-mails med vedhæftede filer, opdateringer på købte varer eller fly-billetter, du har booket. Du kan trykke på et bundle som Opdateringer for at se alle e-mails i der.

google inbox intelligent email apps iphone 1

Google ‘ s Indbakke app forsøger at hjælpe dig hvert trin af måde. Når du trykker på plus-knappen, vil du se tre kontakter, som du plejer at sende e-mails til lige der. Når du får en e-mail, du vil finde tre smarte svar på bunden. De er baseret på den e-mail, tekst-og sms-app får dem lige en overraskende mængde af tid.

google inbox intelligent email apps iphone 2

Du kan indstille påmindelser, pin-vigtige e-mails og gennemse alle bundter fra sidelinjen. Og som det er Google, vi taler om, søgefunktionen er smart så godt. Selv før du begynder at skrive, vil du se en liste af kontakter og virksomheder. Søgeresultaterne viser eksempler for links og vedhæftede filer, så du kan hoppe direkte til en Google-Ark dokument, uden at du selv åbner e-mailen.

3. Mail af EasilyDo

Sært nok, Mail ved EasilyDo er den eneste app på listen, der har en traditionel “alle e-mail” Indbakken i stedet for en smart indbakke. App ‘ en vælger at sprede kløgt rundt i dette bekendt indbakken. Så hvis du er en ivrig Apple Mail-bruger, kan du føle dig hjemme her. Plus, den app er lynhurtige. Selv søger via e-mail, der er baseret på kontakter og tekst var hurtig — noget ikke mange apps, få ret (herunder Apple ‘ s Mail).

mail by easilydo intelligent email apps 1

Mail af EasilyDo føles som en sammenlægning af hver intelligent e-mail-app, der kom før det. App ‘ s vigtigste draw er sin Assistent funktion, som automatisk sporer rejseplaner, pakker, regninger og repræsentationsudgifter.

Men hvad der er mere imponerende ved akavet opkaldt app er små lækkerier: der er en Fortryd Send-funktionen, Tryk-ID støtte

3 Nemme Måder at Gøre Touch-ID og Mere Præcise på iOS

3 Nemme Måder at Gøre Touch-ID og Mere Præcise på iOS
Kontakt-ID ‘ et kan være en smule finnicky ud af boksen, men med et par tips og tricks, som du virkelig kan forbedre sin nøjagtighed uden megen anstrengelse. Her er hvad du skal gøre.
Læs Mere

og selv evnen til at blokere link trackers

Hvordan til at Blokere for Trackere i Indgående e-Mails i Gmail

Hvordan til at Blokere for Trackere i Indgående e-Mails i Gmail
Vidste du, at e-mail-afsendere kan vide, om du har åbnet deres e-mails eller ikke? Hvis du bruger Gmail, er her hvad du kan gøre for at blokere det.
Læs Mere

. App ‘ en har fire knalde gestus og standard funktioner som snooze godt.

mail by easilydo intelligent email apps 2

Den Abonnementer fane kan du afmelde dig til enhver nyhedsbrev. De Pakker afsnit viser dig real time tracking af din ordre. App ‘ en gør alt dette i en visuelt tiltalende måde.

4. Microsoft Outlook

Ja, Microsoft Outlook er en af de bedste e-mail-apps på iPhone. Microsoft købte e-mail-app Acompli, omdøbt det som Outlook, og har siden fortsat med at gøre app ‘ en endnu bedre.

microsoft outlook intelligent email apps iphone 1

Hvad gør Outlook, så gode er bare, hvor godt det virker med både Microsoft 365 og Google-konti. Outlook har fire faner i bunden (hvilket er usædvanligt for en e-mail-app): e-Mail, Kalender, Filer, og Mennesker.

Den e-Mail under fanen standard “Fokuseret” mode (Outlook version af smart indbakke). Den Kalender fanen minder om Sunrise app, som standard til “Dagsordenen” liste-view. De Filer tab, der ikke kun viser de seneste vedhæftede filer, men også giver dig mulighed for at tilslutte Dropbox, Box eller OneDrive konto for at gennemse alle dine cloud mapper inde i app ‘ en. De Mennesker fanen er bare din almindelige kontakter.

microsoft outlook intelligent email apps iphone 2

Hvis du vil have et centralt sted at gennemse alle dine filer, sende dem som vedhæftede filer, administrere din kalender, mens få de sædvanlige fordele ved en intelligent indbakke med smarte meddelelser, Outlook er et bæst.

5. Unibox

Unibox tager en unik tilgang til e-ledelse. I stedet for at præsentere en e-mail-indbakke, du får en skærm, der ligner mere en messaging app. E-mails i Unibox er sorteret efter kontakter. Så vil du se en enkel liste over de kontakter, som de app ‘ s på skærmen hjem med et visuelt cue, der fortæller dig, hvor mange ulæste e-mails, en kontakt har.

unibox for iphone intelligent email apps 2

Tryk på en kontakt, og du vil få en instant message-lignende interface, hvor du vil være i stand til at se alle ulæste e-mails fra den kontakt, på én skærm. Rul igennem, og beslut, hvilke e-mail, du vil besvare.

unibox for iphone intelligent email apps 1

Anden end at, Unibox er temmelig lys funktioner. Hvis du er den slags person, der prioriterer e-mail, der er baseret på mennesker, Unibox vil gøre det tunge arbejde med at sortere dem for dig. Åben Unibox, håndtere e-mail fra din nære venner, familie eller kolleger, og komme ud af app ‘ en.

Jeg ville ikke anbefale dig at bruge Unibox som din standard e-mail program, da det mangler en masse smarte funktioner, men det gør en stor anden eller tredje appen e-mail.

De Andre

iOS e-mail-programmer er en legeplads for eksperimentelle ideer og innovation, fordi alle har en forskellig måde at håndtere deres indbakke. Du finder de grundlæggende smart indbakke overalt nu. Selv den gode gamle (stadig overraskende web-baseret) Gmail-app, der har sektioner for Primære, Opdateringer og Tilbud.

Hvis funktioner er, hvad du tørster, kig ind Newton eller Luftpost. Newton er en abonnements-baseret ($50/år) e-mail-app, der integrerer et væld af smarte funktioner som kvitteringer, e-mail-planlægning, fortryd send og app-integrationer. Luftpost har et lignende sæt af funktioner, og en omfattende Aktioner bibliotek. App ‘ en koster $4.99.

Hvad er din e-mail arbejdsproces ud? Hvordan håndterer du dine e-mail på tværs af alle dine enheder? Dele dem med os i kommentarerne nedenfor.

Image Credit: Wichy via Shutterstock.com