3 scraps ubegrænset data og løfter sløret for En plan

0
106

mobile data plan

3 forenede KONGERIGE er den nyeste mobil selskab til at dræbe idéen om uendelig data kvoter.

Mobiloperatøren 3 er blevet det seneste netværksudbyder for at indtaste den ubegrænsede data, debat og gøre store forandringer som følge.

Men de ændringer, der faktisk kunne være en god nyhed for brugerne, og se dem komme mere data for deres penge, snarere end mindre.

Virksomheden har i dag afsløret noget, der hedder En Plan. Dette vil give brugerne 1 GB, i tillæg til 2.000 noget netværk minutter, 5,000 samme netværk minutter og 5.000 tekster – alle fra £25 for en måned. Brugere kan også købe ekstra data, på en per MB grundlag.

“For den enkelte forbruger denne plan er fred i sindet. For branchen er det en game changer,” sagde 3 UK ‘ s administrerende direktør Kevin Russell.

“Den Ene Plan er for alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres smartphone, og alligevel holde i deres månedlige ydelse. Vi har kæmpet for ændringer af reglerne for at gøre denne form for aftale, som muligt. Med ændringen i den luft, vi mener, at det er tid til at handle og til at bringe til markedet fordelene ved de større bundter af opkald, sms og data, vi har lovet, at BRITISKE forbrugere.”