Windows Live Messenger kommer på iPhone

0
49

Windows Live Messenger

Microsofts messaging-app er nu tilgængelig som en gratis download for bærbare Apple-enheder, med push e-mail og sociale netværk integration chief blandt sine talenter.

Microsoft har frigivet en Windows Live Messenger-app til iPhone, iPad og iPod Touch, der tilbyder mange af de samme funktioner som sin desktop-bundet svarer på Apple ‘ s mobile platform.

Den app giver dig mulighed for at chatte med dine kontakter via instant messaging eller kontakte dem direkte via en Hotmail-webmail-konto. Sociale netværk integration er en anden styrke, med indhold fra folk som Facebook, MySpace og andre i stand til at ses eller kommenteret på uden at forlade Live Messenger-vinduet.

Større integration med social media sharing sites som YouTube og Flickr er også bagt i, så du med det samme se, hvornår dine kontakter har delt en ny video eller et sæt af billeder, for eksempel.

Windows Live Messenger app ‘en giver også mulighed for at uploade fotos direkte fra iPhone’ s hukommelse, med værktøjer til at tilføje billeder, oprette albums, tilføje billedtekster og dele alle om bord.

App ‘ en er i stand til at køre i baggrunden ved hjælp af minimale ressourcer, dukker op med et tryk anmeldelsen bør være nogen, der forsøger at komme i kontakt.

“Windows Live Messenger til iPhone og iPod Touch er den bedste måde at forbinde med de mennesker, der betyder mest for dig, og holde op med de ting, de laver på nettet,” Microsoft ‘ s beskrivelse af app læser.

“Brug din iPhone til instant message din venneliste, se og kommentere dine venners billeder og status opdateringer fra Windows Live, Facebook og MySpace, og på et øjeblik se, hvad din Messenger venner deler fra Flickr, YouTube, og mange andre sociale og foto-sharing websteder.”

Windows Live Messenger app er kompatibel med iPhone OS 3.0 og nyere (herunder OS 4), og er en gratis download fra App Store.