Windows 95-12 i dag

0
60

Microsoft ‘ s vartegn OS nærmer sig sin teenage-år, som det fejrer 12 års jubilæum, siden den blev lanceret den 24. August 1995.

Windows 95 er på vej til den turbulente rejse, der følger med at være en teenager, som det kan fejre sin 12-års fødselsdag i dag.

Tilbage på 24 August 1995, Microsoft officielt tog bind af sin seneste opfindelse – 32-bit-efterfølger til Windows 3.1, Windows for Workgroups og MS-DOS.

En kommerciel tilslutte Microsofts innovation, der blev iværksat med The Rolling Stones’ sang ‘Start me up.’ Venner favoritter Jennifer Aniston og Matthew Perry blev også bedt om at hoppe på den med reklame vognen og tog en del på en 30 minutters video, som kaldes ” cyber-serie.’

Den fanfare, der fortsatte, da selskabet meddelte, to måneder efter den officielle lancering, at den nye OS havde solgt millioner af eksemplarer. Et år senere, det pralede med salget af 40 millioner enheder.

Selv OS, der er ikke længere officielt understøttes af Microsoft, at nogle forbrugere og virksomheder, særligt de mindre spillere, er stadig lystigt bruger det til at opfylde deres computerbehov.

“Windows 95 har været meget forventet, og meget er blevet skrevet om det. Men grundlæggende handler det om at frigøre mere af det potentiale computing,” Bill Gates, Microsoft ‘ s formand sagde i en erklæring om lanceringen. “Vi er på vej ind i den næste æra af edb, som omfatter en bredere kommunikation via e-mail og online-verden, blændende multimedie og spil, og rigere uddannelsesmæssige software.”

“Windows 95 hjælper med at åbne op for denne nye verden. Det gør computing lettere og mere sjovt, og vil give mennesker og virksomheder til at gøre mere med computere, end det hidtil har været muligt.”

Siden Windows 95-års fødselsdag, den software gigant har udgivet en håndfuld af efterfølgere, de fleste for nylig, Windows Vista, der er blevet sammenlignet med at det tidligere i forhold til, hvor vigtigt det vil være for brugere og erhvervsliv.

“I løbet af det sidste årti, Windows 95 og Office 95 ændret den måde, folk arbejder,” Steve Ballmer, Microsofts chief executive sagde under den samtidige virksomhed lanceringen af Exchange 2007, Office 2007 og Vista i November sidste år.

“Disse nye produkter, meddelte i dag er de mest avancerede arbejde, som Microsoft nogensinde har gjort, og jeg mener, at de signalerer starten af en ny bølge af innovation, der vil have en endnu mere dybtgående konsekvenser i løbet af de næste ti år.”