Windows 7 release candidate att anlända i Maj?

0
35

En läcka på den ryska Microsoft TechNet-webbplats tyder på release candidate för Windows 7 kommer att anlända i Maj.

Release candidate (RC) för Microsoft Windows 7 kan vara tillgänglig för nedladdning på bara några månader, enligt en sedan-bort sidan på Ryssland Microsoft TechNet-webbplats.

Sidan daterad Maj 2009 erbjuds ladda ner instruktioner för nästa etapp av test för Windows operativsystem. Sidan har sedan dess tagits bort från Microsoft-webbplatsen, utan kan ses över på vår systersajt PC Pro.

Sidan visade att Windows 7 RC skulle vara tillgänglig från Maj till juni, och skulle upphöra att gälla den 1 juni 2010.

Microsoft har tidigare sagt att den första beta-skulle vara den enda för operativsystemet, och att nästa steg skulle definitivt vara en kandidat. En Microsoft-talesman sa DET PRO att det “inte fanns någon officiell tillkännagivande angående tidslinje för RC.

Talesmannen noterade också att det officiella release datumet när som helst kunde följa efter, eftersom det beror på hur RC-test går. Några har föreslagit att Microsofts marknadsföring team skulle kunna se ut för att dra fördel av den 7 juli datum – vilket gör den 7/7 – för att driva den nya OS, och har länge varit allmänt förväntas någon gång detta år.

Klicka här för att läsa våra första titt översyn av Windows 7 beta.