Vodafone ramper opp raskere mobilt bredbånd

0
54

En rekke nye 3G-telefoner ved hjelp av High Speed Uplink Packet Access (HSUPA) for å bli introdusert av mobiloperatøren for å øke mobilt bredbånd hastigheter.

Vodafone vil oppgradere sitt eksisterende nettverk i hele høst for å støtte en maksimal nedlastingshastighet på 7.2 Mb/sek, selv om brukere som er sannsynlig å oppleve mellom 1,7 Mb/sek og 5.5 Mb/sek.

Kunder som ønsker å dra nytte av den hastigheter vil være i stand til å kjøpe en av de spekter av enheter fra 3 September.

Den nye teknologien vil laste opp til 14 ganger raskere enn vanlig 3G, noe som gjør det mulig å laste ned en 5MB-fil på rundt sju sekunder.

Det vil også laste opp til 10 ganger raskere enn standard 3G-tjenesten ved å tilby økt hastighet på 1,44 Mb/sek.

Kyle Whitehill, enterprise, business unit director for Vodafone UK sa: “Mer enn noen gang, hastigheten på våre Mobile Bredbånd er å hjelpe folk å ta arbeid, arbeid rundt dem, uansett hvor de er. Disse enhetene er rask, men de er også fremtiden-bevis – de er klar for vår nye oppgraderte nettverk, og de er klare for det siste Pc-er eller bærbare datamaskiner.”

Enhetene vil inkludere en ny plug-and-go USB-Modem, som er den første “tri-band 3G’ enhet til å bli tilbudt i NORGE, og to nye Expresscard, en som er plug-and-go og en annen som er rettet mot bedriftskunder. Begge formatene er også bakoverkompatibel ved hjelp av en adapter som kundene kan plassere over kortet slik at det passer til den mer tradisjonelle PC-kort-plasser.

USB-modem vil være Vodafone første til å operere over tre spektrum band, noe som gjør det brukbart i land som USA.

Vodafone vil starte oppgraderingen i det sentrale London og store BRITISKE flyplasser, inkludert Heathrow, Gatwick og Stansted.