Vodafone løfter sløret for BlackBerry Curve, 8310

0
47

Vodafone hold op med Research In Motion (RIM) til at indføre nye Blackberry Curve 8310 Smartphone med gratis sat-nav.

Vodafone har bundet en aftale med Forskning I Bevægelse, der vil se den mobiloperatør få eksklusive rettigheder til den nye BlackBerry Curve 8310, som kommer med indbygget GPS (global positioning system) teknologi.

Den nye håndsæt, der er tilgængelig fra 3. September og tilbød at den mobile operatørs kunder på en eksklusiv basis, indtil slutningen af oktober, kommer med en vifte af arbejde og fritid applikationer såsom kalender, e-mail og web-funktionalitet og et indbygget kamera på 2 megapixel og media player.

Sat-nav del af den nye enhed er udstyret med teknologi, der leveres af Telmap og vil opdatere brugere med live trafik alarmer, vejrudsigter og andre oplysninger, såsom restaurant anmeldelser.

“Med tilføjelse af Vodafone sat-nav til den populære BlackBerry Curve, vi tilbyder alle vores kunder en spækket med udstyr til en fantastisk pris, hjælper dem med at få mest muligt ud af deres arbejdsdag, uanset hvor de er,” sagde Kyle Whitehill, direktør for Vodafone ‘ s enterprise business unit.

“Vodafone’ s kunder i STORBRITANNIEN vil drage stor nytte af de mange funktioner af denne nye smartphone, herunder e-mail, mms, GPS og meget mere,” siger Charmaine Eggberry, vice president og administrerende direktør, af RIM i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). “BlackBerry Curve 8310 er et ideelt værktøj for brugere, der ønsker at holde forbindelsen, mens jonglerer deres travle arbejde og personlige liv.”

Kunder tilmelding til BlackBerry Internet Service (BIS), vil også få en 12-måneders gratis abonnement til Vodafone sat-nav.