Vodafone erbjuder gratis SMS tweets för användare i STORBRITANNIEN

0
40

SMS service

Vodafone UK och Twitter har meddelat en gratis SMS-tjänst för sina kunder.

Vodafone UK har tecknat ett avtal med Twitter för att ge kunderna möjlighet att skicka och ta emot SMS-uppdateringar gratis.

Twitter kan användas för att erbjuda en inkommande och utgående SMS-tjänst för gratis, men avbrutit det i STORBRITANNIEN förra året, som lämnar service finns bara i USA och Kanada. Det nya avtalet mellan de båda företagen har återigen öppnade upp för användare i STORBRITANNIEN.

På Twitter-blogg, en av grundarna Biz Stone säger: “Utöka kraften i realtid nätverk över hela världen genom den enkla tekniken med SMS är en drivande mål för Twitter. Vem som helst i världen kan uppdatera Twitter via SMS men ta emot tweets på din mobil har varit begränsad till Nordamerika.”

Tjänsten kommer att vara helt gratis och att vara en del av den normala sms bunt med Vodafone.

Sten sade också att denna tjänst kommer att byggas ut ytterligare. Han sade: “Twitter kommer att fortsätta att göra avtal med operatörer runt om i världen så förhoppningsvis ditt land och din leverantör av mobila tjänster kommer att vara nästa.”

En talesman från Vodafone sade: “Vi är mycket glada över att ge denna service till våra kunder och om du var på Twitter igår kväll skulle du ha sett den spänning som våra kunder hade också om Vodafone föra denna tjänst till STORBRITANNIEN.”

Kortkod för BRITTISKA Vodafone-kunder är 86444 och du kan aktivera din mobil i dina Twitter-inställningar.