Viacom lanceert gigantische rechtszaak tegen YouTube, Google

0
75

Media giant bestanden pak die reusachtige financiële sancties en verschillende dwangbevelen tegen de video-on-demand site

Slechts zes weken na Viacom uitgegeven op een vraag die YouTube-scrub de database schoon van Viacom-eigendom de inhoud, het media-imperium heeft besloten dat de Google-gecontroleerde streaming video site ging niet ver genoeg, snel genoeg. Viacom is nu uitgegeven met een enorme juridische klacht tegen de site, die een schadevergoeding willen, en een bevel van de rechter revisie aan YouTube ‘ s voor bescherming van het auteursrecht en de IP-eigenaar van de samenwerking.

Viacom International en verscheidene media dochterondernemingen en content genererende organisaties, zoals Comedy Partners, de exploitanten van de Comedy Central-kabel netwerk, en Paramount Pictures vertegenwoordigen de eiser. Het pak namen YouTube en ouder bedrijf Google, als gedaagden. De 27-pagina klacht werd ingediend bij het US District Court in New York, Southern District.

In haar klacht, Viacom is van mening dat er sprake is van ten minste 150.000 video fragmenten die ten minste 1,5 miljard gebruiker, hoewel het gaat om te klagen dat zij van mening is dat aantal is een minderheid van de ware afbeelding gevolg van YouTube is het ontbreken van agressieve politie van de site of sterke samenwerking met Viacom verwijderen van auteursrechtelijk beschermde inhoud. Naast het opladen van YouTube met opzettelijke schending van het auteursrecht en enablement, Viacom gaat zeggen dat de YouTube-persoon-tot-persoon delen, externe inbedding, en beperkt de zoekresultaten zijn, maken het moeilijk voor Viacom voor het identificeren van de volledige omvang van de inbreukmakende materialen. Al die tijd, Viacom stelt, YouTube en Google om de vruchten te plukken van de plaatsing van advertenties als bezoekers naar hun website te bekijken Viacom-gecontroleerde intellectuele eigendom.

In alle, Viacom vorderingen YouTube en Google zijn bezig in “een directe schending van het auteursrecht”, “aanzetten van een schending van het auteursrecht”, “contributory copyright-inbreuk”, en “indirecte inbreuk op het auteursrecht.” Viacom vraagt voor ten minste $1 miljard plus de verschillende juridische kosten, evenals een permanente voorziening ontworpen om de kracht van YouTube en Google om sterkere maatregelen tegen schendingen van het auteursrecht. Het bedrijf maakt een opmerking te hagel haar geautoriseerde inhoud herverdeling bezig met Joost en iTunes in tegenstelling tot YouTube ‘ s praktijken. YouTube en Google hebben nog niet vrijgegeven, een openbare reactie op de klacht.