Urban kørsel er næste store udfordring for selvstyrende biler

0
57

En førerløse bil start-up, der ønsker at bringe autonome taxaer på gaderne i Singapore og USA

NuTonomy, en start-up udskilt fra MIT og Singapore-MIT Forbund for Forskning og Teknologi (INTELLIGENT) i 2013, ønsker at bringe en flåde af førerløse biler til at handle som offentlige transport køretøjer på vejene i Singapore.

I øjeblikket tester sin første autonomt køretøj, i et område af Singapore er kendt som En North, virksomheden arbejder også på en anden bil for at tilføje til sin fremtidige flåde. Håbet er, at de biler, der kan fungere som offentlige taxaer, der hjælper Singapore borgere at rejse rundt i byen, men uden at omkostningerne ved at ansætte de enkelte drivere. NuTonomy ‘ s biler er også elbiler, hvilket betyder, at de producerer langt lavere niveauer af drivhusgasser.

Mange virksomheder har arbejdet med autonome køretøjer, såsom Google, Uber og Tesla. Google, Ford, Uber og Lyft for nylig dannet et partnerskab med henblik på at fremskynde levering af førerløse biler på offentlige veje, og førerløse shuttle ‘bælg’ er bliver testet af Heathrow i London veje.

Doug Parker, COO i nuTonomy, sagde: “jeg tror, at der har været en masse artikler om Google og andre spil i rummet – at en masse mennesker har bygget gode tilbud til veje, men vi tror, at den virkelige udfordring ligger i urban kørsel.

Det er utroligt svært at navigere i en ukontrolleret område, hvor der er folk, der går ned på gaden, biler der går i begge retninger, eller konstruktion.

“En af de ting, vi kommer til at være test er ‘bil passere’ – en af de sværeste ting for førerløse biler at gøre, er rent faktisk beslutter, hvornår at gå rundt i en anden bil. Dette er den ting, som alle selvstyrende spillere er nødt til at løse.”

Det blev annonceret i januar, at nuTonomy havde afsluttet en $3,6 millioner seed funding round og vil fortsætte med at arbejde i USA såvel som i Singapore. I begge lande er det statslige og industrien har arbejdet sammen i håb om at bringe bilerne til at veje i de næste par år.

DET Pro var i stand til at opleve, hvad en kort tur i en nuTonomy køretøj kan blive, som du kan se i videoen her.