Toshiba går Android og dual-skærm med nye bærbare computere

0
52

Toshiba W100

Flere nye tilføjelser, der er ramt af Toshibas bærbare lineup, herunder sin første Android-enhed, og en limited-edition-twin-skærm model ’til at teste vandet.’

Toshiba har markeret 25 år af sin laptop med udgivelsen af en række nye modeller, herunder sin første Android-baserede enhed og en dual touch screen, Windows 7 laptop.

Toshiba AC100

Første op er AC100, en 10,1 ” netbook drevet af en 1GHz ARM-baserede Nvidia Tegra processor. Vejer kun 870g, AC100 ‘ s LED-baggrundsbelyst skærm og fuldt tastatur gør det velegnet til at arbejde på farten. On-board storage er begrænset til 8 gb, men flere kan tilføjes via SD-slot.

Mere betydeligt, AC100 også mærker Toshiba ‘ s første skridt ind i Android område, og giver brugerne fleksibilitet til at oprette flere startskærme, der passer til forskellige situationer – arbejde og hjem skærme, for eksempel – med AC100 i stand til at opdage, hvor du er, på ethvert givet tidspunkt og skifte profiler i overensstemmelse hermed.

Downloades apps og widgets tilbyder yderligere muligheder for tilpasning til den interface, mens forskellige grundlæggende værktøjer, såsom Dokumenter til Go-redaktør og Opera Mobile web browser er pre-installeret.

Den AC100 kommer med en 3G-modul indbygget, sammen med Wi-Fi. Toshiba hævder, at en start-up tid på under et sekund, og otte timers batteritid i brug konstant. Det går på salg i August.

Toshiba Libretto W100

Den unikke W100 er baseret på netbook form faktor, men åbner op til dobbelt 7i touch-skærme, uden fysisk tastatur på alle. Det er den første dual-screen enhed til at køre Windows 7, med Toshiba bolt på sin LifeSpace grænseflade til håndtering af filer og applikationer på tværs af de to skærme.

Enheden kan bruges vandret for side-by-side-dokument eller side-visning, eller vertikalt i længere tid-rulning websider eller dokumenter. Alternativt kan bunden touch skærmen kan bruges som et virtuelt tastatur for mere traditionel bærbar-stil design.

Under overfladen er en Intel U5400 processor, kombineret med 2 gb hukommelse, en 62 GB solid-state harddisk, Bluetooth og Wi-Fi.

Toshiba siger W100 vil kun blive lavet i begrænset antal til at tjene som et forsøg enhed til at måle forbrugernes efterspørgsel. Det vil være tilgængelig i slutningen af sommeren.

Toshiba Portege R700 og Satellit-R630

Toshiba har også føjet til sin Portege og Satellit-linjer, således at både deres slankeste og letteste modeller endnu.

Portege R700 hævder at være den tyndeste og letteste fuldt-funktionel bærbar i Europa, som det defineres som en bærbar computer med et indbygget optisk drev, et standard spænding CPU og kører Windows 7. Den R700 er 16,8 mm tyk på sit tyndeste sted og tips vægten på kun 1,3 kg.

Trods sin slanke design, de R700 er langt fra spinkelt, med magnesium chassis omfatter en honeycomb struktur omkring palm hviler for ekstra stabilitet.

Brugerne har et valg af Intel Core i7, i5 eller i3 processorer, op til 4 gb RAM og op til 320 gb on-board storage. En 13,3 i LED-baggrundsbelyst skærm bør holde tingene ser godt ud på skærmen, men den beslutning er begrænset til 1.366 x 768 pixels, og det optiske drev er kun DVD.

For business-bruger, men der bør være mere end tilstrækkeligt, og mere interesse vil være batterilevetid på op til ni timer i brug.

Den Satellit-R630, i mellemtiden, har en lignende spec, men ikke uden en større virksomhed med fokus på funktioner som Bluetooth, en docking-stik, EasyGuard sikkerheds-teknologi og en fingeraftrykslæser.

Portege R700 vil gå på salg næste måned, med Satellit-R630 følgende i August.