Top 10 tips for grøn IT

0
69

Vi kører ned af top 10 måder at reducere energiforbruget og grønne din virksomhed-teknologi.

Med et stigende pres på virksomhederne til at være mere miljøvenlig – fra aktionærer, Regeringen og de offentlige ansatte på alle niveauer bliver tvunget til at lære nye grønne kompetencer, og IT-chefer er på ingen måde fritaget.

IT-branchen er i øjeblikket ansvarlig for omkring to procent af udledningen af drivhusgasser. Det er det samme som luftfartsindustrien, men DET er emissionerne vokser i et meget hurtigere tempo. BT alene bruger 0.7% af det BRITISKE udbud af el.

At reducere de miljømæssige konsekvenser af en IT-afdeling er ikke nogen let opgave, og effektiviteten af mange fælles strategier, der er tvivlsomme, for at sige det mildt. Kompensationskreditter, for eksempel, kan tilfredsstille kunderne og give marketingafdelingen noget at vise, men den virkelige verden fordele er diskutabel. Så, hvad kan der gøres? Her er ti strategier, der virkelig arbejde.

1. Telekonference

Telekonference har eksisteret i årtier, og videokonferencer er kommet på leaps og bounds i de sidste par år. På trods af dette, men titusinder af mennesker, der flyver til møder i udlandet hver dag.

Fordelen ved ansigt-til-ansigt samtale, er ubestrideligt, men en moderne, high-definition videokonferencer har bragt bemærkelsesværdig klarhed over, hvad der engang var en ustabil teknologi, og prisen falder hurtigt.

For internationale virksomheder, investeringer i flere videokonferencer værelser eller bare at udleje de værelser, der fra Cisco – kan redde hundredvis af tons kulstof udledning hvert år, og betale for sig selv i rejser besparelser inden for et år. Samlede IT-udgifter og energiforbrug kan stige, men det større billede afslører betydelige besparelser.

2. Grøften papir

Udtrykket “papirløse kontor” er uløseligt forbundet med 1970’erne ‘Tomorrow’ s World ” episoder, men den idé har gjort fremskridt i retning af mainstream. Det ubestridelige faktum er, at folk stadig arbejde med udskrifter hver dag, og de printere, der er en af de største lovovertrædere så vidt office energi-brugere gå.

Omkring 40 procent af dem, der i øjeblikket er i brug skal manuelt slukket, men jævnligt er det ikke. Papiret er også en miljøvenlig aftapning produkt, der kræver fældning af træer og brug af store mængder blegemiddel. Sourcing af genbrugspapir, hvilket gør dupleks som standard, og investere i printere, der automatisk reducerer strømforbruget, er nemme første skridt.

Endnu bedre, en PIN-baseret system til indsamling tilskynder medarbejdere til kun at udskrive, hvad der er nødvendigt og holder logs for at fremhæve brug områder.

3. E-dokumenter og online-værktøjer

En anden tilgang er at reducere behovet for personale til at udskrive dokumenter på alle, ved at gøre online-oplevelser bedre. Interne værktøjer, hvis det er dårligt designet, vil styre folk i retning af papir alternativer, så designe dem bedre. For eksempel, ferie anmodning former er printet ud i hundredvis, hvert år i de fleste kontorer, kun at blive læst af HR, indtastet i en database og bortskaffes. En engangs-investering i en godt designet online-værktøj – eventuelt bygget ind i den eksisterende intranet – vil i sidste ende give store besparelser, og det samme kan nemt anvende til kundeorienterede tjenester.

“30 procent af vores online banking kunder er indskrevet i papirløse udsagn. Det er overflødigt at sige, det er en stor udgift, der er gemt for os,” Catherine Palmieri, administrerende direktør for Citibank.com blev citeret for at sige på det seneste Grøn IT-konference i London.