TM Lewin oppdateringer IT-systemer for vekst

0
51

Shirtmaker vandrer til nye retail management systemer for å bidra til å drive virksomhet vekst.

Shirtmaker TM Lewin er å investere mer enn en-og-en-halv million pund for å overhale sin central business management systems for å hjelpe det til å nå sine ambisiøse planer om utvidelse følgende (management buy out (MBO).

Etter ferdigstillelse av OPPKJØP det siste året, multikanal-skjorte forhandler begynte å søke etter nye handels-og økonomistyring systemer som vil hjelpe det til å bevege seg bort fra manuell, dårlig definert prosess arbeidsflyter og hjelpe dem til å holde bedre styr på-tasten trading informasjon.

Mike Trotman, TM Lewin ‘ s finans direktør fortalte DET PRO-selskapet er fortsatt midt i migrere til den nye CIMS programvare fra mote og livsstil forhandler systemer spesialist Prologic, som begynte i April i år.

“I 2002, hadde vi fem butikker,” sa Trotman. “Så langt i år, vi har 53 butikker i tillegg til våre online arm, med en mer planlagt for lansering i månedene som kommer. Når vi så på hvor virksomheten skulle vi følte det var i en annen retning for virksomheten systemkrav vi hadde da vi sist så på disse systemene i 2004.”

Selskapet ønsket å finne et system som ville levere ende-til-ende synlighet av viktige beregninger som lagerbeholdning og marginer over forretnings-funksjoner, med lavere risiko IT-infrastruktur komponenter, noe som reduserer behovet for å opprettholde en flere systemets grensesnitt. Men det ønsket å opprettholde en tett integrering av hovedkontoret systemer til sin outsourcet supply chain leverandør, som går RedPrarie lagerstyring systemer.

Den nye pro logic-systemet vil gi planlegger å produktutvikling og supply chain å salgsledelse, alle bygget på en enkelt Oracle database.

Trotman sa de forventede fordelene av å bevege seg bort fra det gamle systemet – som han gikk ned til navnet som er gitt den nåværende, som er følsomme for overlevering scenen – alle var ganske grei: “fordelene vil være bedre lagerbeholdningen der, ned linjen, butikker og hovedkontor vil være i stand til å få bedre syn av det for å forbedre marginer og minimere lager tap.

“Gå bort fra den manuelle prosessene vi har i øyeblikket vil gi oss en mer enhetlig oppfatning av planlegging funksjoner, med finans tatt inn i det. Det vil hjelpe til med performance management i våre butikker, som i seg selv vil ha bedre oversikt over hva andre butikker har i form av aksjer,” sa han. “Og bedre markedsføring via lager og margin kontroll skal se forbedringer i lønnsomheten.”

Gjennomføringen er for tiden fokusert på hovedkontoret drift og integrasjon med sin lagerstyring funksjon. Arbeidet vil fortsette i tre faser gjennom de neste 18 månedene etter en definisjon stadium, som er involvert for å dokumentere alle eksisterende forretningsprosesser og prosesser som vil bli vedtatt med CIMS.

Utbyggingen vil da bli utvidet til sine butikker samt online salg arm, samtidig som den gir TM Lewin å bruke ulike kanaler for å nå markedet gjennom engroshandel og franchising.