Tesla Autopilot 2.0 har tre kameraer og mer radar sensorer

0
56

,

Autonome kjører evner kunne forbedre en god del i fremtiden

Teslas driverfri bil system, Autopilot, ser ut til å få en større oppgradering.

I henhold til rapporter av Electrek, Tesla er å teste ut ny maskinvare som vil se driverfri-teknologi bruker tre kamera på fronten av bilen samt radar sensorer som er spredt rundt i bilen.

Radar sensorer vil bli plassert i hjørnene av bilen for å etterligne ladar og gi bilen en følelse av sine omgivelser.

Rapporten sa at Tesla er å installere det nye systemet boliger i sine biler. Maskinvaren vil i utgangspunktet benytte gjeldende Autopilot software, men ville legge til nye funksjoner og forbedringer over tid.

Rapporten sa at mens Autopiloten bruker live data fra sensorer, og det avhenger også mye på GPS-data og “høy presisjon kart” bygget opp fra data som er samlet inn i hele sin flåte av biler.

Det er ikke kjent når Autopiloten vil bli lansert for fullt, men Tesla eier Elon Musk antydet i et inntekter samtale at teknologien er på vei som vil “vil blåse folks sinn”.

05/08/2016: Google driverfri bil hit og kjøre

En av Googles selvkjørende biler har vært involvert i en hit-and-run hendelsen, opprettholde mindre skader.

Kollisjonen skjedde i Los Altos, California, 15. juli, og ble avslørt av en rapport fra California Department of Motor Vehicles.

Den driverfri bil ventet ved et stoppskilt når et ukjent driver shunted baksiden av det på 7mph, forårsaker mindre skade på sin bakre luken og sensor”.

“Det var ingen skader rapporterte på åstedet,” rapporten er oppgitt. Men, det bemerket at “Google var ute av stand til å avgjøre hvorvidt eller ikke andre kjøretøy påført noen skade,” på grunn av det faktum at “føreren av bilen forlatt scenen uten å utveksle informasjon”.

Hendelsen kommer hot på hælene av en annen selvkjørende bil krasjer, der føreren av en Tesla Model S ble drept. Bilen var over fartsgrensen, og hadde “Autopilot” modus engasjert.

Mens Google er autonome kjøretøy som tidligere har vært involvert i kollisjoner, deres track record er ganske god. En av de få anledninger hvor selvkjørende biler ha blitt funnet skyldig var en hendelse i februar, der en av selskapets flåte krasjet inn i en offentlig buss i Mountain View.

30/06/2016: Intel, MobilEye og BMW ‘teamet opp på driverfri biler’

Intel sies å arbeide på planer for driverfri biler med BMW og Israelske firmaet Mobileye.

Trioen av selskaper som vil holde et arrangement i München, Tyskland dette fredag for å snakke om driverfri bil initiativ, ifølge Bloomberg. Det er ikke kjent hvor omfattende samarbeidet skal være, eller hvilken form den vil ta.

Mobileye har gitt kameraer, komponenter og programvare for driverfri biler til General Motors og Tesla, og BMW har også vært en kunde av bedriften.

Intel er ute etter å levere prosessorer som trengs for å knase sensor data for å gjøre beslutninger om kjøring. Chip firma ønsker å bli involvert i autonome biler som PC-markedet fortsetter tilbakegangen, mens Intel også glipp av den mobile revolusjonen.

BMW administrerende DIREKTØR Harald Krueger i Mai bekreftet hans firma ville produsere en driverfri bil kalt ‘jeg Neste’ i 2012 etter sin nye i8 Roadster i 2018.

“Dette vil bli fulgt i 2021 av BMW jeg Neste vår nye innovasjon driver med autonome kjører, digital tilkobling, lett design, et helt nytt interiør og til slutt bringe den neste generasjonen av elektro-mobilitet til veien,” sa han.

Reuters bekreftet historien og sa at kilder “er kjent med saken” hevdet de tre bedriftene er nær ved å avsløre samarbeidet.

24/06/2016: Autonome biler skal gi passasjerene til å lagre fotgjengere

Bør driverfri biler prioritere livet til sine passasjerer fremfor alt annet?

De fleste mennesker tror ikke det, ifølge en fersk undersøkelse gjennomført ved Massachusetts Institute of Technology. Undersøkelsene viste at 76 prosent av respondentene mente det ville være mer etisk for et autonomt kjøretøy til å ofre en passasjer om dette vil redde livet av 10 fotgjengere.

Dette var bare ett scenario som studien presentert. Forskere introdusert variasjoner for eksempel å gjøre vedtaket mer vanskelig, for eksempel å foreslå et familiemedlem eller et barn som var i bilen, ifølge Forbes, men de fleste deltakerne fortsatt trodde bilen skulle redde folk flest mulig.

Åtti prosent av deltakerne, men sa at de ikke ville kjøpe en bil som hadde vært programmert på denne måten.

“De fleste mennesker ønsker å leve i en verden der biler vil minimere tap, sier Iyad Rahwan, en av forfatterne av studien fortalte PA. “Men alle vil ha sin egen bil for å beskytte dem på alle kostnader.”

Det er ikke første gang studier har funnet at folk er litt skeptisk til å eie en driverfri bil. Nyere undersøkelser har funnet ut at 65 prosent av Britiske bilister tror at et menneske bør alltid være i kontroll av et kjøretøy, og at 70 prosent ville ikke føle seg trygg på å være passasjer i en autonom bil.

Frykt om biler, slik at moralske beslutninger er litt åpent spørsmål i øyeblikket, Oppgaveinnhenter poeng ut, tatt i betraktning alle ulykker med Googles selvkjørende biler har blitt mindre og nesten alltid feil av et menneske. Det er noe som må tas hensyn til på noen punkt, men med Business Insider spår at 10 millioner selvkjørende biler vil være på gatene i 2020.

“Liv og død” trade-offs er ubehagelig, og uansett hvilke etiske prinsipper og autonome kjøretøy vedta, vil de være åpne for å overbevisende kritikk,” sa Professor Joshua Greene av Harvard University fortalte Vitenskap. “Produsenter av utilitaristisk biler vil bli kritisert for sin vilje til å drepe sine egne passasjerer. Produsenter av biler som privilegium sine egne passasjerer vil bli kritisert for devaluing andres liv og sin vilje til å føre til flere dødsfall. “

17/06/2016: Rolls-Royce viser driverfri konsept bil

Rolls-Royce har avduket hva dens ta på seg en luksus driverfri bil kan se ut.

Den nye EX103 Visjon Neste 100 konsept bil er spioneringen som “rent visjonær”, noe som betyr at en slik bil er neppe noen gang få gjort. Det ble demonstrert på en London-event feirer Rolls-Royce eier BMW hundreårsjubileum.

Bilen er 5.9 meter lang, omtrent samme lengde som selskapets Phantom. En enkelt dør åpnes opp for å vise en krem-farget interiør, som firmaet beskriver som “et vakkert strukturert, elfenben-farget luksuriøse tronen på som våre passasjerer er formidlet, og som de kommando”.

Innsiden, og en HD-skjerm sitter foran i cockpit i stedet for en drivende hjul og kontroller. Bilen er under kontroll av en digital AI assistent kalt Eleanor, som tar bestillinger fra passasjerer. Assistenten er oppkalt etter den skuespilleren Eleanor Thornton, som er antatt å ha inspirert bilen er Spirit of Ecstasy panseret ornament.

“Hun bringer bil rundt når hennes passasjerer er klar til å reise, og samtidig formidle hennes kostnader til deres neste destinasjon, hjelpsomt, men diskret gjør at forslag og anbefalinger, briefing dem i forkant av sin ankomst, slik at de er klar til å utføre,” selskapet sa i en uttalelse.

Taket av bilen er beskrevet som en “baldakin over beboere som gir privatliv samtidig som du gir dem til å tenke majestet av stjernene på himmelhvelvingen over som de glir gjennom natten”.

Utenfor, alle hjulene er nesten helt dekket til et punkt der vi måtte bekymre deg for hvordan det noen gang ville takle hastighet ramper.

Bilen er omtalt som et null-utslipp kjøretøyet som “avviser forestillingen om anonym, utilitaristisk og blid fremtiden moduser av mobilitet”, selv om selskapet ikke si hvordan bilen ville bli drevet.

Torsten Müller-Ötvös, administrerende direktør ved Rolls-Royce Motor Cars, sa ankomst av Rolls-Royce Visjon Neste 100 “frimodig poeng til en lys fremtid for våre marque hvor våre brukernes individuelle krav for komplett og autentisk tilpasning vil bli oppfylt gjennom en utsøkt blanding av teknologi, design og hallmark Rolls-Royce håndverk.”

Bilde credit: Alphr

03/06/2016: Driverfri biler: Google er undervisning autonome biler ved å tute på andre drivere

Googles selvkjørende biler blir undervist i hvordan å tute.

Selskapets ingeniører har vært opplæring av sine autonome kjøretøy til å bruke sine horn, men, i henhold til Googles selvkjørende Bil Prosjektet Månedlig Rapport, bare når det er “høflig, hensynsfull og … gjør kjøringen tryggere for alle.” Med andre ord, biler er ikke bare blir lært opp til å tute, men blir også opplært til å vite når det er riktig å gjøre det. Hvis en av driverfri biler var å oppdage en forestående kollisjon, for eksempel, ville det vet å bruke sin horn som et varsel.

Under testing, kjøretøy ble opplært til å skille mellom potensielt farlige situasjoner og falske positiver. For eksempel, ville de vite å tute hvis en annen bil kjørte ned på feil side av veien, men ikke hvis en bil ble vendt feil vei i løpet av en tre-punkts sving.

“Først, vi bare spilte horn inne i bilen, så vi ville ikke forvirre andre på veien med en villfarne pip,” rapporten er oppgitt. “Hver gang våre biler lyden av horn, vår test drivere ta notat om pip var riktig, og dette tilbakemelding hjelper våre engineering team avgrense vår programvare videre.”

I tillegg kjøretøy blir lært opp til å bruke ulike typer honks for forskjellige situasjoner. Hvis en annen bil var sakte sikkerhetskopiere mot én av selvkjørende biler kan det gi ut “to korte, stillere pips” å la sjåføren vet den er der. I mer presserende situasjoner, men bilen ville bruke “en høyt vedvarende bruk.”

Google selv innrømmer at gitt mengden av tiden sin kjøretøy som bruker på travle gater, er det uunngåelig at de vil være involvert i kollisjoner. Faktisk, de allerede har. I februar, en Google-Lexus autonome SUV kjørte seg selv inn i en buss i Mountain View, California.

Ifølge Gizmag, Googles selvkjørende biler hadde vært involvert i minst 17 ulykker før, men dette var første gang selskapet innrømmet at dens kjøretøy bar noen ansvar for kollisjon. Forhåpentligvis, undervisning biler til å bruke sine horn vil bidra til å hindre at noe slikt skjer igjen.

“Vårt mål er å lære våre biler å tute som en pasient, erfaren sjåfør,” sa Google i rapporten. “Som vi blir mer erfaren honkers, vi håper våre biler vil også være i stand til å forutsi hvordan andre drivere svare på en pip i ulike situasjoner.”

19/05/2016: Google patenter klebrig biler for å beskytte fotgjengere fra driverfri kjøretøy

Google har patentert en metode for å minimere ulykker som involverer driverfri biler ved liming folk de treffer på panseret.

Patentet ble innlevert i 2014 og utformet som et midlertidig tiltak for å holde folk trygge mens driverfri teknologien blir bedre.

US Patent and Trademark Office tildelt patent som ser biler å legge til en klebende lag til panseret på bilen for å redusere skade hvis truffet.

Patentet beskrivelse sa: “Ideelt sett selvklebende belegg på fremre del av bilen kan bli aktivert på kontakt og vil være i stand til å forholde seg til fotgjenger nesten umiddelbart.

“Dette momentant eller nesten umiddelbar handling kan bidra til å begrense bevegelsen av fotgjenger, som kan gjennomføres på fronten av kjøretøyet til føreren av kjøretøyet (kjøretøyet selv i tilfelle av et autonomt kjøretøy) reagerer på hendelsen, og bruker bremsene.

“Som sådan, både kjøretøy og fotgjenger kan komme til en mer gradvis stopp enn hvis fotgjenger spretter av kjøretøyet.”

Patentet lagt til at “eksisterende teknologi som er funnet i produksjon kjøretøy gjør lite for å redusere den sekundære effekten en fotgjenger kan det oppstå”.

Mens patent kan gjelde for alle kjøretøy, Google sa at det har blitt designet med sin autonome kjøretøy i tankene. Den klebrige belegget er beskrevet av Google som lå under en ytre eggeskall lag som ville bryte i tilfelle av en innvirkning. Dette betyr at bilen ikke kjøre rundt som en mobil stykke flypaper seg opp insekter som den reiser.

Det er ikke kjent om Google har planer om å bruke teknologien på sin driverfri biler i fremtiden. En Google-talsmann fortalte San Jose Mercury News: “Vi holder patenter på en rekke ideer. Noen av disse ideene senere modne til ekte produkter og tjenester, noen ikke.”