STORBRITANNIA omfatter Pc-er i arbeidslivet, sier undersøkelse

0
54

Men mobile er likevel å gå for langt for noen, mens helpdesk tilfredshet kjører høy

Forskning på bruk av datamaskiner på arbeidsplassen, som offentliggjøres i dag viser at NORGE har sluttet seg til PC-en på kontoret, men at mobilbruk er fortsatt et steg for langt for de fleste i forhold til regionale og globale penetrasjon.

Den globale “End User “Tjenester” undersøkelse av IT-arbeidere utført av IDC-analytiker fremhever positive holdninger til helpdesks og en økende aksept for personlig bruk av bedriftens IT-systemer. Over tre fjerdedeler (78 prosent) av BRITISKE respondentene mener deres IT-støtte er ‘god’ eller ‘god’. Men over hele Europa, midtøsten og Afrika (EMEA) dette nivået av tilfredshet falls til 76 prosent og 77 prosent over hele verden.

Det er også funnet SKIPSFART bedrifter tilbyr større grad av IT-støtte, med mer enn halvparten (52 prosent) som tilbyr round-the-klokke regional støtte – en andel som var betydelig foran alle andre regioner, med bare 34 prosent av EMEA selskaper og 40 prosent på verdensbasis i stand til å legge de samme krav.

Men NORGE henger etter sine globale konkurrenter i bruk av mobile enheter i arbeidet, med mindre enn halvparten (46 prosent), og bruk dem for arbeid, mot 54 prosent for EMEA og 49 prosent globalt. Men, NORGE er lik tall (34 prosent) av EMEA og globale arbeidskraften som har mobile ansatte eller de som jobber eksternt.

Undersøkelsen, som er bestilt av DET leverandøren Unisys, målrettet 686 IT-administrasjon og utøvende nivå finansielle og operative funksjoner på store selskaper, inkludert 50 BRITISKE selskaper verdt mer enn £250 millioner kroner.

Totalt er det funnet inntrengning av PC og bruk av enheten for arbeidet var 73 prosent blant SKIPSFART ansatte i forhold til 72 prosent i hele EMEA og 74 prosent over hele verden. Mens mer SKIPSFART bedrifter (48 prosent) tillatt for privat bruk av bedriftens IT-systemer, enn 46 prosent lov til å gjøre det på tvers av EUROPA og verden.

Gerry Hørt, Unisys outsourcing business director sa at STORBRITANNIA var å bli hyllet på sin støtte for IT-brukere, gitt avgjørende rolle undersøkelsen tyder på at DET spiller i å jobbe livet av så mange ansatte.

“At folk er til å stole mer på datamaskiner og mobile enheter for å utføre jobbene sine, er kanskje ikke overraskende gitt spredning av enheter på markedet, og den stadig voksende mulighetene i DET,” la han til.