Søgning efter pirat kopier af Game of Thrones kan føre til malware-infektion

0
46

Pirated software

Når du pirate Game of Thrones – du enten kan vinde eller få inficeret med malware

Sikkerhed forskere har advaret om, at Game of Thrones fans kan være i fare for malware, når du søger efter pirat kopier af den populære HBO-serie.

Forskning udført af RiskIQ identificeret over 450 pirat indhold steder, der serverer malware til folk, der forsøger at downloade eller streame ulovlige versioner af Game of Thrones. Det siges, at de seneste undersøgelse foretaget viste, at 6 ud af 10 forbrugere adgang til piratkopieret indhold, og 75% af det er ofte brugt som madding til at tjene malware.

Virksomheden har brugt sin virtuelle bruger teknologi på tværs af fem lande, der kører Google-søgninger til Game of Thrones download eller streaming af indhold og interagere med den resulterende liste over Webadresser, som rigtige brugere ville.

Det siges, at selv med de igangværende bestræbelser for at vise skaberen til at lukke ulovlige hjemmesider, i slutningen af ti dage af scanning er det, der er identificeret mere end 450 unikke steder, der serverer malware. Af disse, har virksomheden identificeret 323 unikke steder og 571 unikke sider på de steder, der serverer malware og 127 unikke steder og 668 unikke sider, der for nylig var blevet markeret af andre sikkerhedsorganisationer som ondsindede, selv om dens virtuelle brugere, der ikke var inficeret.

“Mens vi er i stigende grad at høre, at pirat sites undgås, vores seneste forskning i menneskers adfærd viser, at beskeden er ved at blive ignoreret af mange”, sagde Ben Harknett, VP of EMEA på RiskIQ.

“Konkrete eksempler som dette vil forhåbentlig gøre det mere konkret for mennesker og resultere i en ændring i adfærd. Det er ikke kun din internet sikkerhed, at du bringes i fare, men din arbejdsgiver er så godt, hvis du bruger din personlige enheder til at få adgang til virksomhedens systemer”.

Den forskning, der blev gennemført tidligere i Maj med virtuelle brugere, iværksat fra USA, STORBRITANNIEN, Tyskland, Frankrig og Holland. Af ondsindede sider opdaget, 34 pct. var at sprede malware via ondsindede annoncer.