RBS og McDonalds tjene opp kontaktløse betalinger

0
65

RBS lanserer kontaktløse betalingskort og lagene opp med Formel 1 til å demonstrere teknologien ved å betale for en hamburger på McDonalds drive-thru.

The Royal Bank of Scotland (RBS) har lansert en touch-and-go-kort tillater kunder å betale for hverdagslige ting som er verdt mindre enn kr 10, med kombinasjonen av en Formel 1-teamet og en McDonalds drive-thru i London vertskap for den første offentlige betaling.

En rekke andre forhandlere, inkludert av lisensen kjede Oddbins, planlegger å begynne å bruke teknologien fra neste måned.

Den RBS kontaktløs debet-og kredittkort fungerer på samme måte som den Oyster-kort som brukes på London Underground. De bare krever at kundene å dra eller legg kortet over en leser på RBS terminaler i butikker som har installert teknologien, som bruker eksisterende radiobølger for å overføre data og er lik den OnePulse kort som RBS’ rival Barclaycard planer om å rulle ut.

Som en del av den første offentlige bruken av den nye payment card, en Formel 1 bil fra RBS-sponsede AT& T Williams teamet dratt opp på McDonalds’ Billingsgate gren og kjøpt en Big Mac i en transaksjon som tok bare et par sekunder.

“Vi er glade for å tilrettelegge den første offentlige kontaktløse betalinger med kort i dette landet, og dette er et steg for oss i modernisering og utvikling av virksomheten,” sa Ivan Brooks, vice president og chief information officer (CIO) på McDonald ‘ s NORGE.

“Vi er stadig på utkikk etter måter å forbedre den generelle brukeropplevelsen og hastighet og enkelhet i å betale for McDonald’ s mat på denne måten er ett element i dette. Kontaktløs betaling vil være tilgjengelig i 12 av våre London restauranter ved begynnelsen av oktober, og etter hvert håper vi å rulle denne teknologien ut videre ut i landet.”

RBS-ansatte har blitt trialling kortene på utsalgssteder i sin London og Edinburgh head quarters siden juni 2006 med mer enn 52,000 kjøp laget til dags dato.

Iain Klirr, administrerende direktør, kort og direkte finans ved RBS, la til: “etter å Ha vært den første i Europa til å prøve kontaktløse kort betyr at vi vet at alle vinner med denne nye måten å betale.

“Folk elsker brukervennlighet og hastighet av kortet samt frihet fra å bekymre seg om de har nok endre for dagligdagse ting som kaffe om morgenen, en avis eller en sandwich til lunsj. Forhandlere som kontaktløse kort også, fordi de gjør å betale raskere, noe som betyr raskere flytte køer og mer fornøyde kunder.”

I begynnelsen av November, flere hundre tusen kontaktløs debet-og kredittkort vil bli utstedt av banken RBS, NatWest og MINT kunder som bor eller arbeider i London roll-out-området.

Kortet, som erstatter et kundens standard kort, lar også brukere til å gjøre normale chip & PIN-kjøp over £10.