Rapporten: Microsoft is van plan de aankoop van Tellme Netwerken

0
64

Redmond zou krijgen voice interaction-technologie en de inkomsten uit het stem-onderzoek services

Verschillende bronnen melden dat Microsoft van plan is te koop particulier Tellme, een voice interaction-technologie-leverancier met een eigen service-aanbod. Rapporten suggereren dat het Tellme zou worden geïntegreerd in de Zakelijke Divisie van Microsoft, die is agressief duwen nieuwe mobiele diensten.

Tellme is zowel een technologie ontwikkelaar en dienstverlener. De VoiceXML-platform kan worden gebruikt voor het vaartuig een aantal spraak-naar-gegevens toepassingen en wordt gebruikt door een aantal van de top van de internationale ondernemingen. Maar de groep ontplooit ook een aantal van de consument-gerichte spraak toepassingen, met inbegrip van wat schatting 40 procent van de AMERIKAANSE directory bijstand markt.

Vermoedelijk van nog groter belang voor Microsoft Tellme de nieuwe producten die integratie van spraak en tekst samen op mobiele apparaten, met inbegrip van een pure-play SMS-tekst-naar-tekst-service, maar ook één die neemt stem in en geeft tekst en uitgebreid mobiele Web reacties terug.

Noch het bedrijf bevestigd dat de deal werd gemaakt, maar de wijdverspreide rapporten zijn formele aankondiging zodra het einde van deze week.