Pavlok elektrisk støt armbånd kan være sikkerhetsrisiko

0
137

Den armbånd som angivelig stopper over-utgifter kan bli hacket ifølge Kaspersky Lab

Den Pavlok elektrisk støt armbånd, som har blitt designet for å stoppe folk over-utgifter, kan utgjøre en sikkerhetsrisiko, Kaspersky Lab har foreslått.

Fordi armbånd kobles til din bank konto, og bruker internett til å fungere, det kan bli hacket, utsette din bank detaljer til noen kriminelle som ønsker meg slike data.

“Etter nyheten om Pavlok armbånd som vilkår brukere til gode å bruke atferd ved hjelp av sjokk terapi, er det viktig å tenke på sikkerhet konsekvensene av en slik bærbare enheter,” Liviu Itoafa, sikkerhet forsker ved Kaspersky Lab, sa han.

“Wearables står overfor de samme trusler som tradisjonelle datamaskiner. Faktisk, innovative enheter er noen ganger enda mer utsatt for tradisjonelle trusler. Kanskje enda verre ennå, i tid, i disse enhetene vil møte innovative trusler.”

Den armbånd virker ved å holde orden på ditt forbruk via en app, og når den tror du har brukt for mye i en viss periode av tid, vil det generere et elektrisk støt i håper du vil stoppe sprut kontanter.

“Uansett hvor enhetene blir brukt, hva teknologien de er basert på, er alle mobile enheter som kan kobles til et nettverk trenger å være fullt ut sikret ved utvikler i forkant av bruk,” Itoafa fortsatte.

Selv om den armbånd er utformet for bruk av forbrukere heller enn virksomheter, det fungerer som en påminnelse til alle som werabales, spesielt de som er koblet til et bedriftsnettverk, kan utgjøre en risiko for både brukeren og bedriften som helhet.

“Som en ytterligere utvidelse av BYOD det er behov for å bli sett i den samme prosessen. I lys av dette, selskaper bør vurdere deres sikkerhet strategi for å inkludere WYOD (Bruk Din Egen Enhet),” Itoafa advart.

“Dette omfatter vurdering av fordeler med denne teknologien kan gi, og å bestemme risiko og å få på plass en strategi for å håndtere det, for eksempel mobile security politikk som ikke bare overvinne kompleksiteten og beskytte mot skadelig programvare, men også gi rom for enkle menneskelige feil, tap og tyveri.”