O2 kun at sælge iPhone 4 til eksisterende kunder i første omgang

0
55

iPhone 4

Begrænset lager levering betyder, O2 vil være begrænsende for salget af iPhone 4 til eksisterende kunder for den første måned.

iPhone-brugere er ivrige efter at skifte netværk til O2 kan være på vej til skuffelse, da mobil-gigant har bekræftet, at det kun vil nok iPhone 4 enheder til at sælge til sin mobil eller bredbånd kunder for den første måned.

O2 sagde i en erklæring, som det blev tvunget til at sælge “udelukkende” til eksisterende kunder ved lanceringen på grund af lave bestand.

“iPhone lager, vil være yderst begrænset i det forenede KONGERIGE på lanceringen, og ikke alle, der ønsker en vil være i stand til at få en straight væk,” O2 sagde i en erklæring. “Vi ønsker at gøre sikker på, at vores eksisterende kunder får prioritet, så i hvert fald indtil slutningen af juli, kun eksisterende O2-kunder vil være i stand til at få en iPhone 4 fra os.”

IPhone 4 vil være tilgængelig til enhver mobil eller bredbånds-kunde, der har tilmeldt sig med virksomheden inden 24 Maj.

“Så snart vi er i stand til at, vi vil tilbyde iPhone 4 til alle, der ønsker en på O2,” O2 sagde i en erklæring.

Rival Vodafone sagde, at det ville være at sælge iPhone til nye kunder, mens Orange var endnu ikke til rådighed for en kommentar. Rekordstor efterspørgsel har tvunget Apple til at skubbe tilbage levering datoer for sine egne kunder.